Tänään käytiin pitkästä aikaa mökillä. Koirat sai juosta hangessa niin paljon kuin sielu sieti...
Tito makoili hangessa ja puri keppiä, mutta eilen ei sitten pysynyt tokotreeneissä maassa paikallaolossa kun maa on niiiiiiiiin kylmä :) Piti ottaa paikallaolo istualteen. Tämä muistetaan ensi kerralla.
Titon leikit oli taas tosi rajuja, ulkona se ei kerta kaikkiaan osaa leikkiä sievästi. Petu on ihan kypsä sen leikkeihin, se repii petulta melkein posket irti ja jyrää sen päälle että petu lentelee :( annoin tänäänkin niiden leikkiä jonku puoli tuntia, ja se riitti petulle. Se ei sano titolle mitään vaan yrittää tulla mun jalkoihin suojaan tai juosta karkuun. Sitten tito leikki yksinään kepeillä ja lumessa, oli täys työ saada se autoon ku olis ollu niin kivaa :)
Perinteisesti tietty paistettiin takassa makkarat ja vähän lämmiteltiin välillä sisällä Tito ei tietenkään malta nukkua kun ollaan makkaraa paistamassa, se hyörii ympärillä ja yrittää nuolla ja haistella makkaroita. petu ottaa sohvalla nokoset ja fiksuna nousee ylös vasta ku makkarat on valmiit :)
Käytiin Pyhäjoella kaupassa ja ostin huviksi koirille kissojen tonnikalaa purkit, tai Petulla oli kanaa ja tonnikalaa. Tito heitti melkein voltteja ilmassa kun tuoksu oli niin valloittava, ja ruoka upposi hetkessä parempiin suihin. Petu oli sitä mieltä että mitä p****aa tänne kuppiin on taas laitettu. Kun nakoin muutamia froligeja sinne sekaan sain sen syömään osan mutta vajaa puolet jäi. Petulle ei pitäis kokeilla mitään uutta.
Eilen tuli mun kameraan tilaamani vastavalonsuoja, polttelis päästä pitkästä aikaa päivän valolla ottamaan lumikuvia :)
Huomenissa on luvassa "jouluruokailu" kiinalaisessa ravintolassa yhden firman kutsumana. Ja perjantaina toinen ruokailu, se onkin sitten oikea "jouluruoka". Kivasti katkaisee työpäivää kun pääsee työpaikan ulkopuolelle ruokailemaan.
Loppuun parit huonot otokset tältä illalta.
2136220.jpg
Tito riekkuu kepin kanssa

2136221.jpg
Petu nokosilla mökissä