Voi taivas kuinka upea sää tänään oli !!! Pikku pakkanen (-11 astetta) ja kuu paistoi täydeltä terältä. En muista milloin viimeksi olisi ollut näin valoisaa vielä illalla. Meidän metsälenkki venyi 2,5 tunnin mittaiseksi kun en malttanut lopettaa kävelyä ja ihailemasta lumista metsää ja kuuta ja sitä hiljaisuutta metsässä. Wau mikä fiilis ! Yritin ottaa kuvia mun kännykameralla mutta yritykseksi jäi kuvat on mustaa täynnä :) Nyt meillä nukkuu väsyneet pojat mahat täynnä ruokaa :)
Me haettiin töiden jälkeen tuosta lähigrilliltä Manusta pizzaa. Ei voi moittia, todella hyvät pizzat. Otin jonkun erikoispizzan jossa oli kanaa, aurajuustoa, paprikaa ja sipulia ja päällä vielä majoneesia. Ei tainnu tuo pizza palaa tuossa 2,5 tunnin lenkin aikana :( Piti käydä varta vasten ostamassa vichyä ku nyt janottaa koko ajan :(
Eilen kävin Petun kanssa ihan remmilenkin tuossa välikylässä ja Titskun kanssa käytiin tuossa omassa metsässä vajaan tunnin lenkki. Ennen lenkkejä käytiin hakemassa Titolle rabies rokotus. Olen varmuudeksi pistänyt sille rokotteet eri aikaan kun se sai ekoista rokotteista lievän rokotusreaktion. Titolla oli TOSI KIVAA, froligia tippu suuhun jatkuvasti ja hanasi vastaan kun oltiin lähdössä. Ilmeisesti olisi halunnut jäädä vastaanotto apulaiseksi Jarmolle ;) Ai niin ja painoa herralla oli nyt 1 v. ja 4 kk iässä reilut 61 kg.
Eilen illalla sain muutetuksi viimein blogin nimen "Titon ja Petun" blogiksi, ja värkkäsin yläosaan uuden kuvan. Mutta en raaskinut vieläkään jättää Aksaa kuvista pois. Aksan muisto seuraa meitä ikuisesti :)

Huomenna pitää lähteä päivänvalolla metsään jos sää on yhtä ihana !
Sunnuntaina onkin sitten herätys tuossa 5 korvilla, viimeistään klo 6 startataan Titon kanssa kohti Kajaania. Mukaan lähtee Sirkka ja sitten Maisan Mervi lähtee tutustumaan näyttelymaailmaan ilman koiraa :)
Ei passaa valittaa tuosta aamuherätyksestä, Viivi soitteli tuossa aiemmin illalla, ja ne lähtee Oilin kanssa Hesasta klo 22 la iltana ajelemaan kohti Kajaania. Bullmastiffeja oli ilmoitettu 10 kpl, ja tuomarina Harry Tast. Harjoitusarvostelijana Alatalon Anita Oulusta. Mulla on nyt jotenkin sellainen fiilis että eka EH napsahtaa tällä kertaa. Tast on tarkka rakenteesta ja liikkeistä mutta ei ehkä niinkään päästä... tää on mun näkemys. Katsotaan pitääkö meikän povaus paikkaansa. Petu ja Marko kääntävät kylkeä aamusella, ja menevät sitten mökkeilemään päivällä.
Loppuun muistojen arkistosta (sieltä samaiselta ulkoiselta levyltä) yks kännyllä otettu kuva vuodelta 2005

Peen ja Aan leikit heinäkuu 2005

Loppuun täytyy vielä kirjoitella Kassun kuulumisia. Kassulla menee uudessa kodissa hyvin, ja saan viikottain viestejä että kuinka HUIPPU TYYPPI Kassu on ;) On kuulemma äärimmäisen ystävällinen kaikille ja eläimille ja ihmisille, ja Fanni "siskon" kanssa yhteiselo on sujunut hyvin. Erityiseksi silmätikukseen Kassu on ottanut Kiran pojan Mikin ja kuulemma sekoaa ilosta kun Miki tulee käymään :)
Tässä pari tuoretta kuvaa Kassusta.

Kassu ja Fanni sisko päikkäreillä

Kassu MIkin sylissä, huomaa ilme :)