.. sinulle rakkain
hyvää syntymäpäivää toivotan
Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain
ja paljon onnea vaan !

SYNTTÄRIONNITTELUT 4-VUOTIAALLE PETUNIALLE !
Sekä Petun sisaruksille Gitalle, Cabolle, Missille, Nicolle ja Annalle!!!
Meidän Petu on niin nirsoke ettei tykkää maksalaatikosta, joten perinteistä maksalaatikko - nakkikakkua ei sitten meillä tarjoiltu. Petu sai hodarin kuorrutettuna kermaviilillä ja päällä Petun herkkua froligia.

Petu syömässä synttäriherkkuaan ;)

Iltalenkillä käytiin pitkästä aikaa ihmisten ilmoilla, eli pyöräteitä pitkin Kummatissa. Olikin hyvää harjoitusta, Titon piti haukkua huppupäiselle ihmiselle, hoh hoijaa.
Mun shoppailut ei ota laantuakseen, piti sitten tilata verkkokaupasta Acanaa. Kokeilen sitä vaihteeksi Petulle, vaikka silmät ovat paremmat niin ne punoittaa edelleen ja ne räämii vähän. IKINÄ koskaan Petulla ei ole tullut silmäoireita mistään ruoasta, ilmeisesti Eaglessa on jotain mikä sen silmiä ärsyttää. Molemmille on tullut finnejä leukaan, Titolla ei ole koskaan ollut finnejä aiemmin, ja Petullakin joskus nuorena poikana. Ilmeisesti se eagle pukkaa ihosta läpi, ei sovi kyllä meille. Joten Petunian synttäreiden kunniaksi täräytin kokeeksi 30 kg Acanaa. Samaan syssyyn kävin ostamassa arkkupakastimen. Nykyinen on liian iso mun koiranruoka säilytykseen koska meillä on jenkkikaapissa myös pakastinkaappi osa. Ostin sellaisen ihanan metrin levyisen 110 litraisen minipakastimen. Just sopeva meille ;) Onneksi entinen on jo varattu, ja ostaja saapuu sen hakemaan heti kun ilmoitan.

Eilen me oltiin mökillä ulkoilemassa oikein urakalla. Pojat juoksivat 4,5 tuntia mökin pihalla ja jäällä. Välillä paistettiin mökissä makkarat, ja taas mentiin. Tito karkas taas vaihteeksi aika kauas. Ihan rannassa joku VALOPÄÄ oli laittanut narulla roikkumaan jotain muovipusseja puuhun ja niistä ilmeisesti lähti NIIN IHANA löyhkä että Tito yritti päästä niihin käsiksi. Se ei tullut sieltä pois vaikka olisin seissyt päälläni. Pikkaisen meinas mennä HERMOT. Ei auttanut ku tarpoa siinä hangessa varmaan kilometri hakemaan se pois. Onneksi ne valopäät olivat älynneet kiinnittää ne pussit niin ylös puuhun ettei meidän "poni" yltäny niihin. Sisältöä en tiedä, enkä edes halua tietää. Onneksi oli pitkä objektiivi kamerassa sain tämän raivostuttavan tilanteen ikuistettua...

Tito kera mielenkiintoisten pussien :)

Petu kävi siellä myös, mutta tuli pois kun huusin. Petu oli oikein riehakkaalla tuulella, se otti Markon hanskaa suuhun, ja halusi taistella :) Meillä oli kyllä illalla väsyneitä koiria, varmaan ainakin 4 tuntia molemmat nukkuivat sikeästi. Lunta oli niin paljon että eteneminen oli hankalaa, se vei kyllä mehut ;)
Tässä vielä muutama talvinen otos. Puuha-Petunia on entisen veroinen, vaikka yksi vuosi tulikin mittariin lisää, kuten kuvista näkee ;)

Tito kerrankin hetken paikallaan


Petulla on KIIRUS ...


Täältä tullaan ...