Tää viikko ollaan kasvatettu lihaksia jäällä. Siis kolmena iltana (ke,to ja tänään) ollaan lenkkeilty jäällä. Keskiviikkona mentiin remmissä, mutta eilen uskaltauduin päästämään vuorotellen pojat juoksemaan irti ja tänään sama juttu. Alusta oli jäällä tasainen, eikä suurempia jääkokkareita ollut, ja yritettiin kävellä kelkan jälkiä niin toivoin parasta ja pelkäsin pahinta että kynsi kestää, ainakaan verta siitä ei enää vuoda ja  toistaiseksi kynsi on pysynyt yhtenä kappaleena. Pakko nauttia näistä jääkeleistä niin kauan kuin niitä kestää ... Keskiviikkona mentiin niin kauas, että takaisin tullessa meinattiin eksyä, kun oli jo pimeää ja otsalamppujen valossa yritettiin löytää takaisin...

Huomenna olis kummipojan synttärit, mutta päätin että jätetään nyt synttärit väliin, koska reissuun olisi tuhrautunut koko päivä. Kävin ostamassa tekstiviestinä tulleen toiveen, eli star wars legopaketin, ja vein sen porukoille, jotka huomenna menevät synttäreille. Mennään muutaman viikon päästä kattomaan sitten uutta perheenjäsentä, Anun laskettu aika on kahden viikon päästä :)
Ajattelin lainata mutsin Iitalle ostaman furminaattorin ja mennään mökille, jossa kokeilen tuota ylistettyä laitetta koiriini, ja lenkkeillään taas jäällä :)
Sunnuntaina tuli luvattua taas treffit pimiölle, joten kuvia kehitellään jälleen. Yhdistyksen vuosikokouskin olisi viikonloppuna. Esityslistasta päätellen kokouksesta tulee todella PITKÄ, tänäkään vuonna en tee poikkeusta eli jätän kokouksen väliin. Koskaan tätä kokouksen ilmapiiriä ei ole tullut koettua :)
Loppuun vielä kuva maaliskuun alkupuolelta jolloin Titskun kynsi oli kunnossa. Aurinkoista viikonloppua !