Tältä kuluneelta viikolta ei ole muuta kerrottavaa kuin että ollaan lenkkeilty ja PALJON ja jäällä ;) Peruin treenitkin kun olen jäänyt koukkuun tähän jäälenkkeilyyn ;)
Ei siis treenattu ollenkaan koko viikolla. Maanantaina mentiin pitkästä karista jäälle, ja käytiin tosi pitkä lenkki alkulenkistä nähtiin yksi labbis muuten liikkeellä ei ollut kuin pari pilkkijää. Ennen lenkkiä hain Hannalta lainaa ison rautahäkin Norjan reissua varten. Jos sinne doggiuros mahtuu, eiköhän sinne mahdu Titokin. Tarkoitus on nyt laittaa se autoon ja totutella Titoa häkkiin. Suurkiitos Hanna häkin lainasta ! Tiistaina käytiin ennen lenkkiä eläinlääkärillä ottamassa rabies vasta-aine merkintä passiin. Vastaus on tullut hävettävän kauan aikaa sitten, mutta ei olla saatu aikaiseksi käydä hakemassa sitä merkintää passiin. Itse todistus meillä on ollut jo pitkään. Tito kävi puntarilla, elopainoa on nyt 62,5 kg. Petuniakin vieraili huvin vuoksi lääkärin luona, kun viime kerralla käynti oli vähintäänkin epämiellyttävä kun el työnsi kumihanskat kädessä sormensa peräreikään kun sitä eturauhasta tutkittiin. Halusin siis Petulle miellyttävän kokemuksen, joten käytiin hengailemassa klinikalla ja syötiin siellä froligia :) Ihmeesti tuo ei muistanut sitä ikävää kokemusta.
Sieltä mentiin sitten maivaperälle ja sieltä jäälle. Tällä kertaa ei nähty ristinsielua ja pojat painattelivat ihan innoissaan.
Keskiviikkona päätin että jotain vaihtelua pitää saada, ja suuntasimme Tuomiojalle metsälenkille. Heppareittejä mentiin ja paska taas maistui Titolle :(
Eilen tuli myös englannin tilaus Dorwest Herbsiltä. Aloitin molemmille tuotteiden kokeilun heti eilen. Kerronpa kokemuksia kunhan ehdin kokeilla vähän kauemmin.
Myös Titon kyynärtutkimuksista tuli virallinen lausunto eilen, Titon kyynärät siis virallisesti 0/0.
Tänään sitten lenkkeiltiin taas jäällä. Ennen lenkkiä näpsin muutaman kuvan joka iltaisesta traditiosta. Ennen lenkille lähtöä meillä leikitään vähintään puoli tuntia. Yhdet makaavat selällään maassa, potkivat ilmaa ja purevat toisiaan. Se on sitä böllvästiffi kivaa se ! Pari otosta tältä päivältä leikeistä:
1239315829_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Välillä maataan vaan selällään lattialla vierekkäin :)

1239315838_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Älä kutita ...

Ennen lenkkiä käytiin ruokakaupassa. Täytyy sanoa että hinnat ovat kyllä nousseet rutkasti. Ostettiin normi ostokset pariksi päiväksi, muutama hieman erikoisempi juttu mitä aioin kokeilla pääsiäisen aikaan mutta nekään ei kalliita olleet... ruokaostosten loppusumma oli yli 70 euroa !!!! siis markka-aikana ei olisi tullut kuulonkaan että olisi ostettu ruokaa 420 markalla ! :)

Titon toinen systeri Lappu siemennettiin Palolahden toimesta sunnuntainta Espanjalaisella pakasteella. Hanna itse oli Englannissa mm. katsomassa yhtä Englannin erikoisnäyttelyä. Taas peukut pystyyn että vauvoja on tulossa edes jommalle kummalle !

Ihanaa kun  on neljä päivää lomaa !!! Mulla on kaksi ekaa päivää työpaikan päivystys ja suunnitelmissa on mm. lauantaina mennä Eijan kanssa tekemään taas mustavalkokuvia. Entiset olen melkein ehtinyt jakaa sukulaisille ;) Tietty ohjelmassa on hyvää ruokaa ja ulkoilua ja mökkeilyä. Aurinkoista pääsiäisen odotusta!