Rovikselle starttasimme aamusella puoli 8 aikaan. Petunia sai jäädä kotiin, koska ajattelin että jos tulee lämmin sää Petu ei todellakaan nauti autossa istumisesta "turistireissulla".
Näyttelypaikalla olimme hyvissä ajoin, ja kaikeksi yllätykseksi kehä oli etuajassa, tämä setä piti vauhtia arvosteluissaan :) Meitä ennen oli bokserit ja siinä välissä pidettiin ihan reippaan mittainen tauko, jotta arvostelut alkaisivat ajallaan.
Tämä romanianihme olikin sitten hammasspecialisti, eli purennalla oli suuri vaikutus arvosteluun. Kehässä oli sorapohja, osa koirista reagoi pohjaan ontuen / epäpuhtaasti liikkuen, mutta tämä ei vaikuttanut arvosteluun.

Titon arvostelu oli muuten positiivista, mutta purenta ei herran mielestä ollut tarpeeksi tiivis. Tuloksena PU3 sija SERT. Onneksi kuitenkin saatiin eri, Viivin Aune sai alapurennan takia H:n. Arvostelua en viitsi edes kirjoittaa erinomaisine kroppineen ja kulmauksineen, kyllä ne kulmat taitavat ennemmin olla niukat kuin erinomaiset :) Arvostelun nopeus oli sitä luokkaa, että hyvä että ehti koirasta kuvan näpätä kun koira oli jo arvosteltu.
Positiivisinta oli se, että pytyn sijaan sai valita palkinnoksi hopeisen poron, johon oli kaiverrettu teksti "rovaniemi". Se erottuu joukosta tavis pyttyjen joukosta muistona :)
Päivän suuri uutinen oli se, että Hannan dogista Elmosta tuli valio 17:lla sertillä !!!!
Aikamoinen saavutus kerätä tuollainen serti määrä, Titolla vasta kymppikerho häämöttää :) ONNEA Hanna & Elmo tätäkin kautta !Lisäksi Elmo nappasi vielä ryhmässä sijoituksen, sijoittuen neljänneksi. Lupasin Hannalle että huomenissa yritetään näpsiä pojasta valiokuvat doggilehteen.
Tulomatkalla pysähdyimme ensin upealle levähdyspaikalle, jossa Tito sai kahlailla vedessä.

1245703788_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
kännykällä otettu kuva levähdyspaikalta

Seuraava pysähdyspaikka oli Ranua, jossa kävimme ostamassa grilliltä ruokaa ja söimme ulkona grillin edustalla :) Myös Tito sai oman osuutensa, pitihän se SERTI-sapuska saada :)
Seuraavaksi pysähdyimme vielä ennen Oulua, ostimme Titolle oman jätskin ja ulkoilimme levähdyspaikalla. Siitä ajoimme suoraan kotiin, ja minä ONNETON tietenkin unohdin että jätin Petunialle ruokakupin esille aamulla, toivoen että se päivän aikana olisi jotain syönyt... ne sapuskat meni parempiin suihin ... HUOH! Tito oli saanut aamulla normi ruoka-annoksen ja näyttelyssä aikamoisen määrän froligeja. Lisäksi annoin sille vielä myöhään illalla lähes täyden ruoka-annoksen. En ollut USKOA KORVIANI aamulla, koiran maha huutaa ja murisee kuin se ei olisi saanut viikkoon ruokaa. Se ääni kuulu toiseen huoneeseen saakka. Ajattelin että Titolla on muuta mahavaivaa johtuen grilliruoasta / jäätelöstä joita todella harvoin saa... mutta EI, murina loppui kuin seinään kun Tito sai aamuruoan :) Uskomaton koira !
Petunian kanssa käytiin illalla lenkki Lapaluodossa, ja sen jälkeen mentiin koirien uimarannalle uimaan. Kivaa oli, piti sukellella ja leikkiä kepeillä ihan intona.
Kävin vielä illalla ostamassa siiderin itselleni raskaan näyttelypäivän päätteeksi. Täytyy myöntää, että oli niin väsy olo, että join siitä 1/3 osan ja kaadoin lopun viemäriin, ja painuin nukkumaan  :)
Tässä vielä kuva Rovikselta PU-kehästä, eli ekana PU1 valioluokan 1. Pertti ja valioluokan 2. Pepe ja sitten meitin Tito nuorisoluokasta. Kiitos kuvasta Päivi Kainulaiselle !
1245704813_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245706009_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
ja toinen markon ottama kuva, jossa ei näy ku komeat perät :)

Tänään sitten ekana lomapäivänä tuli nukuttua PITKÄÄN. Päivällä siivoilin ja pesin pyykkiä ja puhelimessakin tuli vietettyä aikamoinen tovi. Ystäväni koira Sofi on todella heikossa kunnossa, juhannuksen aikaan tuli kohtutulehdus, ja tänään kävi Akuutissa, ja koira joutuu loppuviikosta leikkaukseen. Lisäksi ilmeisesti reaktiona kipuun koiralla oli voimakasta ripulointia ja oksentelua, joka pisti koiran niin heikkoon kuntoon että huomenissa on mentävä Akuuttiin  tippaan (viikonloppuna oli jo tipassa päivystävällä) koska Kalium-arvot ovat vaarallisissa lukemissa. Ne täytyy saada nousemaan ennen leikkausta. Voimia Sofille ja Sofin perheelle !!!
Iltasella käytiin Titon kanssa pitkässäkarissa luontopolkuja ja teitä pitkin niin pitkä lenkki, että herra jopa hetken MAKASI autoon päästyään :) Rasti seinään :)
Petunia lenkkeili kotoa kummatissa pyörätie lenkin. Petuniakin jaksaa aina yllättää. Sellaisella peltopolulla eteemme tuli koira. Itse katsoin lähinnä omia jalkoja, että pysyn pystyssä polulla ja samalla selostin jotain lenkkikaverille. Eiköhän Petunia kiskaissut yllättäen eteemme tullutta koiraa kohti, että hyvä että pysyin pystyssä. Sain onneksi remmin tiukalle ja Petunialle sanottua muutaman valitun sanan sen käytöksestä, ja säikähdyksellä siitä selvittiin. Josko jatkossa katselisi eteenkinpäin välillä :)