Miten nää päivät menee niin nopeeta... taas ollaan puolessa välissä viikkoa. Jatkan viikonlopusta, eli lauantaina oltiin möksällä, Petunia pääsi ihan yssikseen matkaan. Matkalla haettiin perinteiset makkarat, savulohismetana salaatit ja pehmopalat kaupasta. Grillailtiin pihalla ja Petunia sai puuhastella omassa rauhassaan. Syönnin jälkeen mentiin rannalle ja voi sitä riemua kun Petunia pääsi uimaan. Se painatteli keppien kanssa ihan innoissaan. Minä napsin kuvia ja sainkin muutaman ihan kivan otoksen ;)

1248899606_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petunia the vesihylje kera kepin

1248899643_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Herra sporttimalli, näkee ettei ruoka ole maistunut ;)

1248899666_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
perinteinen bullmonsteri-ilme ;)

1248899733_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Välillä se juoksi avoinna olleeseen auton takaosaan nuolemaan tassujaan kuiviksi ja sitten taas uitiin :)
1248899790_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tässä maltetaan olla hetki aloillaankin...

Kotiin päästyäni oli Tipsukan vuoro päästä ulkoilemaan. Jos jotain olisin voinu jättää tekemättä niin tän reissun ... HUOH!
Kun olin lähdössä, ja laittamassa Titoa autoon mulla soi puhelin. Nooh nakkasin Titon auton perälle ja jäin istumaan meidän terassille läpättäen puhelimeen. Terassilta oli näköetäisyys autolle, ja vilaisin välillä Titoa joka näytti ihan rauhalliselle. Kun lopetin puhelun ja olin lähdössä ja vilaisin auton takaosaan tajusin että VOIH JA EI se hemmetin koira oli taas ja jälleen kerran vedelly remmin naamariin !!!!
Kävin hakemassa toisen remmin matkaan ja ajelin Tuomiojalle metsään. Kun otin koiraa ulos autosta ajattelin samalla että otan ne remmin palaset pois takaosasta, kun kaulassa roikkui enää 20 cm pala. En meinannut millään uskoa silmiäni, mutta TOTTA SE OLI, herra Hiirinen oli vedellyt naamariin koko remmin käsilenkkiä myöten. Soittelin siinä lenkkeilyn ohella eläinlääkärille, joka oli sitä mieltä että sitä voisi kokeilla oksettaa suolapalloilla. Tito juoksenteli pitkin metsiä ihan innoissaan. Loppumatkasta otin sen kiinni, koska lähestyttiin paikkaa jossa on se hemmetin "mätäjänis", ettei mene sitä haistelemaan. Voi että olen TYYTYVÄINEN että otin sen kiinni, nimittäin ehdin kävellä muutaman askeleeen kun tajusin että keskellä tietä on KYYKÄÄRME. Tito oli menossa sitä kohti, kiskaisin sen pois, ja sen verran sitä ehdin vilaista että se lähti luikertelemaan eteenpäin. YÖKS!!!! Mulla oli kamerakin mukana, mutta en todellakaan jäänyt sitä ilettävää otusta kuvailemaan. Tito olis vielä syönyt senkin remmin päälle :)
Ajelin kotiin saman tien. Olen kuullut useammalta että Tuomiojan alueella on käärmeitä, mutta en ole itse niitä sattunut aiemmin näkemään... Nooh, ajelin kotiin ja aloin tunkea suolapalloa Titon kurkkuun. Herra mässytti suolaa ku leipää eikä mitään oksentanut...
en viitisyt sitä koko paketillista antaa... koira oli täysin normaali eikä sillä näyttänyt olevan hätää. ajattelin että se yön aikana varmaan oksentaa itse ne remmin palat pihalle. - turha toivo! Sunnuntaiaamuna koira oli edelleen normaali eikä mitään palasia /oksennuksia missään.
Päätin vaihteeks ottaa Titon kyytiin ja ajella mökille. Taas haimme makkaraa matkalla ja lisää pehmopaloja ja perunasalaattia. Taivas oli aika musta ja näytti että ukkonen tulee päälle. Ehdimme kuitenkin grillailla, syödä ja lenkkeilläkin ennen sadetta.
1248900602_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tältä näytti taivas kun pääsimme mökille...

1248900648_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tässä paistuu meitin makkarat :)


Tito p****i ihan normaalisti eikä silmämääräisesti siinä seassa ollut mitään remmin paloja :( Kotimatkalla tulikin vettä sitten ihan urakalla...
Illalla tokoilin kimppatreeneissä Petunian kanssa. Petunialla oli vire päällä, otin seuraamisia: paljon pysähdyksiä ja käännöksiä. Jättävät liikkeet otin pariin kertaan, toisella kerralla maahanmeno vaati kaksi käskyä. Sitten kerran luoksetulon ja sitten lainattiin muiden tekemää ruutua kerran. Luoksetulo ok, ruudussa ei ollut mitään makupalan alla, joten haisteli ruutuun mennessään ja etsi makupalaa.
Lopuksi otettiin pari kertaa hyppyä, eka kerralla ok, tokalla ei lähtenyt hyppäämään ennen käsimerkkiä. Lopuksi piti ottaa vielä muutama näpsy Kaisan Pepistä ja Paulan Nukasta kun kamera sattui olemaan mukana.
1248901488_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
pikku Peppi poseeraa, tausta ei ole kaksinen :(

Maanantaina lenkkeilin Titon kanssa sinkkiniemessä luontopolkua ja teitä pitkin. Petunian kanssa kävin Lapaluodossa lenkin. Tiistaina samat lenkit sillä erotuksella että Petunia lenkkeili Sinkkiniemessä ja taas Tito Lapaluodossa. Titon kanssa käytiin vähän kahlailemassa meressä lenkin päätteeksi.
Maanantai-iltana sitten aloin ihmetellä kun olin laittamassa ruokaa koirille, Tito meni omaan huoneeseen ja maiskutteli siellä ihmeellisesti. Normaalisti se on vieressä silmä tarkkana odottamassa kun laitan ruokaa sille. Kohta se tuli huoneestaan ja oksensi kaksi 10 cm palaa sitä remmiä !!! Sen jälkeen alkoikin normi kerjääminen ... anna sitä ruokaa ja äkkiä! Yritin ruoan jälkeen käyttää sitä vielä metsässä kävelemässä josko olis vaikka paskantanut sitä remmiä ulos, mutta turha toivo :(
Maanantaina tuli myöskin viikko aiemmin tilaamani Dorwest Herbsin tilaus. Petunialle valkosipuli & kreikanherne tabuja ja lisäksi puunkuorijauhetta mahan toimintaan. Ajattelin että josko se vähäinen ruoka mitä se suostuu syömään imeytyisi paremmin :)
Tosin nyt viime päivinä on ihmeesti syönyt molemmat ruoat mukisematta.
Tiistaina olis ollu tokon kk-cup kisa, johon meidän Petun kanssa oli tarkoitus mennä. Mutta eiköhän just tiistaiaamuna soittanut hieroja/jäsenkorjari peruutusajan, ja eipä siinä auttanut valittaa, selkä on sen verran kipeä ollut jo viikkoja, että sinne oli mentävä, ja jätettävä tokocupit väliin.

Tänään sitten kävin sellaisen 4 km asfalttikävelylenkin Titon kanssa Tokolanperällä. Olin ihan kypsänä siihen ennen lähtöä, kun se ulisi ja volisi ja läähätti...luulin että se vaan odottaa pääsevänsä jonnekkin (mikä ei ole mitenkään epänormaalia).  Lenkillä tajusin MIKSI, se paskansi 4 kertaa, ainakin kolmessa paskassa oli remmin paloja. HUOH! Ehkä pahin alkaa olla ohi jo... josko oppisi viimeinkin ettei jätä sille remmiä kaulaan. Se on tuhonnu 3 kpl yli 30 euron remmiä ihan lyhyen ajan sisällä. Petun kanssa käytiin Maivaperällä, sieltä käveltiin lenkki Lapaluodossa, lopuksi käveltiin laitureilla ja nautittiin auringonlaskusta.
Konekuume nostaa meikällä päätään. Tänään katselin jo osia, meinaan tilata koneen osissa ja koota itse. Saa juuri sellaisen "tykin" ku haluaa ;) toinen vaihtoehto on Applen Mac siihenkin saa virtuaaliwindowsin rinnalle, pitänee vielä punnita mitä tekee...