... viikonloppu nimittäin. Ja nopeeta se taas menikin, kuten aina.

Lauantaina kokkailin ihanaa sapuskaa, tein perunamuusia ja sellaista sinappilohta mihin tuli ranskankermakastike. NAM! Resepti löytyy täältä. Iltapäivällä mentiin mökille jossa poltettiin puolet meidän makkareiden vanhoista kaapeista. Toisen puolen kaapeista lahjoitin kaverille edellisellä viikolla. En jaksanut alkaa kaupittelemaan toista puolta muualle, joten saimme hienon kokon kaapeista ;)
1257716203_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
good bye kaapistot ;)

Tito oli meillä mukana, sai juoksennella koko ajan irti mökin pihalla. Kerrankin se pysyi hyvin hanskassa. Kun saavuimme mökille, alkoi jo hämärtää joten kuvaamisen sai unohtaa tyystin. Se niistä ekoista lumikuvista :(
Perinteisesti paistoimme makkaraa, ja Titokin näytti ymmärtävän puhetta, kun sanoin sille että mennäänkö katsomaan onko makkarat valmiita (Marko niitä mökissä paraikaa paisteli) niin Tito säntäs mökin ovelle sekunnissa:)
Kävin Titon kanssa lähiympäristössä lenkinkin, joten herraa kyllä nukutti kun kotiin päästiin.
Lähdin Petunian kanssa metsään heti kotiin päästyäni. Aivan ihana luminen maisema ja hiljaisuus! Petunia juoksenteli irti pitkin metsiä. Matkamme loppui kuitenkin lyhyeen, kun yht äkkiä puhtaassa lumessa oli jäljet. Lampulla tarkemmin tutkittuani kyseessä oli koiran tassua muistuttavat TUOREET jäljet jotka tulivat umpimetsästä siihen metsäpolulle, ja tassun koko oli aika lailla samaa luokkaa Petun tassun kanssa. Mitään ihmisen jälkiä ei ollut, mahdollisesti jonku sorkkaeläimen jälki siinä meni myös. En halunnut kohdata sitä elikkoa, mikä lie olikaan, joten käännyimme takaisin, ja lenkkeilimme toisella suunnalla reippaan tunnin metsälenkin. Mihinkään elikkoon ei törmätty, hyvä niin.

Tänään sitten tein IHANAA mangokakkua, joka on helppo tehdä. Resepti löytyy täältä. Isänpäivillä ei tänään käyty, mennään vasta huomenna kun iskä kotiutuu Kuusamosta. Vien kakun sitten mennessäni sinne.
Lisäksi olin tänään oikein aktiivinen, sain makkarin uuden kaapiston täytettyä, eli se homma on nyt vihdoin hoidettu! Seuraava projekti on sitten työhuoneen kaapit.
Iltasella käytiin Sirkan ja Petunian kanssa lenkki Lapaluodossa ja sen jälkeen suuntasin Titon kanssa Maisalle. Käytiin otsalamppulenkki metsässä Maisan ja Titon kanssa. Lenkin jälkeen kävin katsomassa Mervin uutta hienoa tallirakennusta sekä AIVAN IHQUA 2 kk ikäistä tammavarsaa, jonka emä on arabi ja isä appaloosa. Jos ilmat suosii ensi viikonloppuna, menen kuvaamaan tätä söpöä takkuharja varsaa ♥.
Ei muuta kuin uutta viikkoa kohti mennään, tarkoitus olisi käydä pitkästä aikaa tokotreeneissä tulevalla viikolla, itselläni sekä Titolla on hieronta-ajat.