Vaikka keskiviikossa mennään, paljon en ehtinyt olla tapahtumia tällekkin viikolle, ja kaikki eivät edes aina niin mukavia...

Maanantaina kävin jäsenkorjarilla koska murtunut käteni ei vieläkään ole kunnossa vaan se turtuu öisin. Käsittelyn jälkeen olin aika väsyksissä, onneksi oli sentään ruoka valmiina kun sieltä klo 18 maissa palailin kotiin. Tein koskenlaskija makaronilaatikkoa perinteisen makaronilaatikon sijasta edellisenä iltana valmiiksi, ja aikas hyvää se oli, teen toistekkin. Käytin sitä mustaa koskenlaskijaa, jossa on voimakas maku. Ohje löytyy täältä.
Syötyäni olin kyllä niin sipissä, että jos minulla ei olisi koiria olisin kaatunut sohvalle illaksi, mutta eipä siinä auttanut kuin lähteä lenkkeilemään. Tein kierrokset lähialueella pääosin pyöräteillä, ja voi vitsit mitkä kurat oli mahan alla lenkkien jälkeen :(
Tilaamani skanneri ja tulostin tuli, Marko oli ne ystävällisesti hakenut, mutta ei puhettakaan että olisin jaksanut alkaa niitä kokeilemaan. Laatikoista otin ne kuitenkin pois :)

Eilen sitten kävin päivällä fysioterapeutilla, kivasti olivat käden liikeradat parantuneet viime kerrasta, ja sain uusia jumppaohjeita kera kuminauhan. Ajattelin tälläisen kuminauhan hankkia, liikkeitä kun ei ollut kun viisi erilaista ja venytykset päälle. Iltasella tokottelin Petunian kanssa, paikalla oli neljä muutakin koirakkoa. Pitkästä aikaa kun oltiin, Petunialla oli into päällä, ja olin tyytyväinen. Paikallaoloja otettiin porukassa sekä istuen että maaten ja lisäksi otin itsenäisesti liikkeestä seisomista, liikkeestä maahan ja runsaasti seuraamisia, luoksetulon ja kun muut virittelivät ruudun, otin senkin muutamaan kertaan. Noutoa olisin kokeillut, mutta sopevaa kapulaa ei ollut mikä olisi mahtunut hyvin Petun suuhun. Kivat treenit ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa treenikavereita.  Sitten vielä heitin metsälenkit treenien päälle.

Tänään olikin jo pitkään pelätty päivä jolloin multa poistettiin viisaudenhammas. ONNEKSI viimeinen sellainen. Kokemus oli kyllä PAHIN mitä olen koskaan ikinä hammaslääkärissä kokenut. Puudutuksia pistettiin useita, ja viimeisenä adrenaliinipuudutus, jota minulle ei koskaan ennen ole laitettu, enkä ole edes sellaisesta kuullut. Huh huh se kun laitettiin, sydän alkoi hakkaamaan siten että tuntui että se tulee rinnasta läpi, ja aloin täristä... onneksi se meni nopeasti ohi. Sitten hammasta porailtiin ja revittiin irti aikamoinen tovi, ja lopuksi tikit paikoilleen ja saikulle loppupäiväksi. Mulla oli suurin piirtein puoli päätä turrana, ja menin nukkumaan pariksi tunniksi kun pääsin kotiin.

Illalla olin salama kurssilla, ja se oli niin mielenkiintoinen että kivut unohtui hetkeksi aikaa. Harjoiteltiin henkilökuvausta sellaisilla isoilla ulkoisilla studiosalamilla, joita meillä oli käytössä 3 kpl. Omaan kameraan laitettiin sellainen radioaalloilla toimiva palikka. Aukko  mitattiin erillisellä laitteella. Sitten lopuksi tehtiin myös hupikokeiluja pitkillä valoitusajoilla kera taskulampun, piirreltiin sädekehää toisten pään päälle ja silleen :) Kivaa oli :) Ideat jo virisivät paikan vuokraamisesta, jossa voisimme ottaa studio-otoksia näillä laitteilla. Saa nähdä toteutuuko ;) Voin laittaa kuvia tänne noista taskulamppuleikeistä, mutta ensin pitää katsoa saanko naamat niistä kuvista "hävitettyä" lupaa ei tullunna kysyttyä näiden henkilökuvien julkaisemiselle :)

Kurssin jälkeen kävin apteekissa hakemassa antibioottikuurin, ja tässä vaiheessa hampaan kolo alkoi ilmoitella olemassaolostaan, vimpan kipulääkkeen olin ottanut ennen hampaan poistoa. Kotiin päästyäni otin lääkärin ohjeen mukaan sekä buranan että panadolin ja aika pian se alkoikin vaikuttaa. Fiilis alkoi jo olla ok kun olin heittänyt koirien kanssa lenkit.

Eilen sain Hannalta näytille mainoksen jonka Hanna oli teettänyt jotain julkaisua varten  taittajalla. Hieno mainos äitistä ja pojasta ;)
Itse tein myös mainoksen sunnuntaina bullmastiffi yhdistyksen lehteen. Laitan tähän näytille "negatiivikehyksen" joka mainokseeni tuli, itse mainoksen laitan sitten esille tänne kun lehti on ilmestynyt :) Myös Hannalle taitoin joulutervehdyksen bullmastiff lehteen.

1258581707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suuri KIITOS mainoksen toteutumisesta kuuluu Eijalle ja Marjalle! (kaikki ylläolevat kuvat EijaT, kiitos!)
Viikko jatkaa kulkuaan ja odottelen jo viikonloppua että pääsen kokeilemaan skanneria ja tulostinta:)