Olipas tuskainen viikko. Jouduin olemaan vielä maanantain ja tiistain pois töistä, kun tää mun yskä ei hellittänyt, ja lisäksi mulla oli ihan kamala, siis ihan sairas väsymys!
Kävin maanantaina työterveyshuollossa hoitajan vastaanotolla, ja kun olin sinne lähdössä, eiköhän ollut auton rengas puhki... voi vee!!! Ei auttanu ku soittaa kaverille, että viitsitkö lähteä kuskaamaan. Onneks hän oli just aloittamassa ruokatuntia, ja lähti käyttämään mua ruokatunnilla siellä, suuri kiitos kyydistä ja avusta !
Työterveyshuollossa multa otettiin tulehdusarvojen lisäksi hemoglobini ja veren sokeri. Kaikki arvot oli normaalit, joten ei muuta kuin kotiin parantelemaan tautia. Nukuin 2 tuntia kun pääsin kotiin, sitten jaksoin olla vajaa kaks tuntia hereillä kun taas piti nukkua... ei normaalia ei!
Tiistai meni myös väsymyksen vallassa, ja keskiviikkona menin sitten taas töihin. Ihan tuskainen päivä töissä, kaaduin sänkyyn ku tulin kotia :(
Torstaina se väsymys alkoi onneksi helpottamaan, eka päivä sairastumisen jälkeen kun oli töiden jälkeenkin suht ok olo! Huh huh mikä tauti! Ei mulla tälläistä ole koskaan ollut!

Koirien kanssa on lähinnä joka ilta lenkkeilty jossain säkkipimeässä metsässä tai pellolla, jossa olen kera lampun päästänyt ne juoksemaan enimmät energiat pois. Yhtenä iltana törmättiin aikamoiseen "nuotioon" metsän reunassa, lieskat olivat varmaan pari-kolme metriset, eikä ketään ihmisiä lähistöllä ja metsä ympärillä, aikamme pähkäiltyämme soitimme palokunnan paikalle.

Tänään hain Mustista ja mirristä lihoja, edellinen muovikassillinen hupeni viikossa. Sairastelun takia en ole jaksanut ajatellakaan reissua Pietarsaareen, mutta ennen joulua siellä pitää käydä mutka täydentämässä kunnolla lihavarastoja! Viime viikolla en saanut mistään syöttämääni Eagle ruokaa, niin jouduin vaihtamaan ainakin yhden säkin ajaksi ruoan, ostin kokeeksi ANF -merkkistä ruokaa.
Tänään sain myös postissa "the world of bullmastiffs" kirjan. Kirjassa oli Aksan ja Petun valioilmoitukset Suomi-osiossa, ja olipa siinä yksi muukin kuva Petusta. Ja tietysti Titon emästä oli kuvat, olihan Kukka viime vuonna maailmanvoittaja veteraani :)

Joulumainosta lehteen pitäisi väsätä viikonloppuna, idea on jo päässä, ja suuri kiitos Marjalle avuista :)

Remppa on niin hyvällä mallilla, että työhuone on valmis kaappeja myöten! Tän sairastelun takia en vaan ole saanut MITÄÄN aikaiseksi, tavarat seisoo laatikoissa :( jospa nyt viikonloppuna olo oli normaali, että jaksais laittaa tavarat kaappeihin! Lisäksi olisi tarkoitus käydä mökillä pitkästä aikaa. Kuin tilauksesta alkoi satamaan lunta, IHANAA! Tälläisiä kelejä odotellessa:
1257547463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1257547441_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1257547386_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuvissa Aksa ja Petu ja kuvat ovat vuodelta 2005