Viikko vierähti taas silmissä, ja vaikea uskoa että mennään tätä vuotta jo vapussa !!!

Viime viikonloppuna mulla oli rasitteena työpaikan päivystys, ja jouduin tietenkin lähtemään heti aamusta töihin. Iltapäivästä kuitenkin lauantaina lähdimme mökkeilemään. Vaikka aamulla satoi LUNTA, iltapäivällä saatiin nauttia auringostakin. Jotain kuviakin taas tuli räpsittyä.
1272655149_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
meillä on HALVAT lelut, Tito the big cat leikkii rannasta löydetyllä narulla kuin kissa ;)

1272655201_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
valmiina nappaamaan ;)

Sunnuntai menikin sitten kuvatessa. Olin kuvaamassa eräissä rippijuhlissa. Riskillä mentiin, kun mulla oli edelleen päivystys, mutta onneksi soittoja ei tullut. Kuvia tuli otettua lähes 500 kpl, joten editoimista on riittämiin, HUH HUH. Alkuperäinen tarkoitus oli ottaa viralliset rippikuvat sisällä, mutta kun ilma suosi, ja oli mitä mahtavin auringonpaiste, päädyimme ottamaan sittenkin kuvat ulkona. Lisäksi otin kymmeniä erilaisia perhe / sukulaispotretteja ja ihan yleistä tunnelmaa juhlista. Rippitytöllä oli aivan ihanan söpö pikkusisko, sitä tuli myös kuvattua ahkerasti :) Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen. Koskaanhan sitä täydellistä otosta ei ole, aina löytyy jotain huomauttamista, mutta kauneushan on katsojan silmässä, myös kuvissa ;) Tämä rippityttönen on kyllä malliainesta, poseerasi niin mahtavasti, ja iso kiitos kuvien onnistumisesta kuuluukin hänelle :) En viitsi kuvia täällä julkaista, koska en ole kysynyt lupaa niiden julkaisemiseen.

Maanantaina tokoteltiin Petun kanssa, hyvin Petu jaksoi taas keskittyä. Annoin vähän Petun riekkua collie-Pepin kanssa, se on Petusta NIIIIIN ihana ;) (tosin taisi olla kaikkien muidenkin urosten mielestä)
Muuten ollaankin sitten lenkkeilty ahkerasti metsissä, pari tuntia joka ilta. Muutapa paljon iltoihin ei ole mahtunut, kuin lenkkeilyä ja kuvien editointia. Lisäksi innostuin värkkäämään ja editoimaan vanhoja valokuvia, yhdestä vaurioituneesta sain värkättyä niinkin hyvän että teetin siitä suurennoksen.
Tiistaina olin oikein reipas ja tein vappusiivouksen ja tuuletin vuodevaatteet. Keskiviikkona kävimme sitten jo ostamassa viikonlopun ruoat valmiiksi ilman ruuhkia. Eilen jouduin taas käymään hammaslääkärissä, se on mun samainen hammas alkoi vihoitella, ja uusi lääke oli pistettävä juureen.
Otsikkoon viitaten tästä vapusta on juhlinta kaukana, aamulla kello soi viideltä, ja meikäläinen lähtee ajelemaan kohti Posiota. En tajua miksi ilmoitan aina jonnekkin näyttelyyn, kun sitten alan katua, ja mua ei huvita lähteä. Tammikuussa ollaan viimeksi näyttelyssä käyty. Nytkin oli suunnitelmana mennä mökille joka on 60 km päässä Posiolta, mutta kun luvattiin vesisadetta viikonlopulle, sekin into lopahti siihen, ja päädyin että käynkin vain päiväselti näyttelyssä. Tuomarina on Marja Talvitie. Titon iskästä Talvitie on tykännyt, saa nähdä tykkääkö pojasta :) Toivon että Pentikin tehtaanmyymälä olisi auki, niin pääsisi sinne shoppailemaan samalla reissulla!!!
Loppuun vielä pari maalaismaisemaa viime lauantailta. Hyvää Vappua!

1272655359_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
katson maalaismaisemaa ja ymmärrän kuinka onnellinen voikaan olla hän, joka täällä vain saa aina asustaa ...

1272655399_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
suljetut ovet