Pitkän empimisen jälkeen päädyttiin aamulla viime tipassa lähtemään Oulaisten näyttelyyn. Titolla on ollu taas lihasjumeja, ja takaliike ei ole paras mahdollinen, niin mietin että jään pois. Eilen käytiin Titon kanssa Oulussa hieronnassa jossa vyöhykkeet käsiteltiin sellaisella "valolla" ja suurimpana huomiona oli pakaralihasten jumitus. Pakaroiden jumitus alkaa valitettavasti ennemmin tai myöhemmin painamaan issias-hermoa, joten samat vaivat on koiralla ja omistajalla :)  Mutta Marko halusi lähteä ostamaan kypärää Ylivieskasta, kun on ostanut motarin ja polttelee päästä ajamaan. Suunniteltiin siis että mennään Ylivieskaan ja matkalla pyörähdetään Oulaisten näyttelyssä. Yllättäen Rainer oli myöhässä aikataulusta ja arvosteli tosi tarkkaan koirat pitkin arvosteluin, ja kun Tito oli ROP ja kello oli niin paljon niin päädyimme jäämään ryhmään. Ryhmän teki meidän viime vuoden erikoisnäyttelyn tuomari Elina Haapaniemi. Molemmat ovat meidän rodun specialisteja joten näiden tuomareiden mielipidettä arvostan suuresti, paljon enemmän kuin erinäisten "vinkuintian tuomareiden" arvosteluja yhteensä (joita onneksi Titolla on todella vähän). Elina nosti suuresta määrästä 2 ryhmän koiria Titon ryhmä 4:ksi. Aluksi kun meidät poimittiin jatkoon 6 koiran joukkoon, olin jo todella tyytyväinen ja ajattelin että tää on nyt tässä.

1274565551_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito ryhmässä Kuva: Anita Jussinoja

Tässä Titon arvostelu:
"Erinomaiset mittasuhteet. Upea runko & luusto. Kaunis, leveä kallo. Oikein kiinnittyneet korvat. Täyteläiset turpeat huulet ja hyvä alaleuka. Hyvä eturinta. Kiinteät käpälät. Erinomainen liike kaikilta suunnilta katsottuna. Koira tekee minuun suuren vaikutuksen."
- Rainer Vuorinen 22.5.2010 -


Mulla ei ole tähän yhtään mitään lisättävää ;) Olen siis sanaton ;)  Kiitos kaikille tutuille, erityisesti Johannalle ja Anitalle seurasta (+ Anitalle ihanista kuvista) ja tuomareille upeasta päivästä ! Aksan poika on ihan helmi :)


ps. ja se kypärä jäi sitten tällä reissulla ostamatta ;)