Huh, kaikki alkaa olla aika lailla valmista, ja jollain lailla selvisin kunnialla joulu valmisteluista ! Ainoa mikä kaihertaa mieltä, on se hiivatin ulkomaan tilaus, jonka takia kahden ystävän osa lahjoista jäi saamatta :(  Suuren helpotuksen jouluvalmisteluihin toivat pari ystävää, joista toinen antoi minulle omatekemiään laatikoita, ja toinen toi eilen ison unelmatortun ja läjän toscapaloja ♥ Olin suunnitellut tekeväni glögijuustokakun mutta sitä ei nyt sitten tarvinnu kiireessä alkaa väsäämään, Kiitos S ja E !!! ♥ Joulusuklaatakin sain eilen, kun Sulo-tonttu oli käyny meidän postilaatikolla ♥ Ja kiitokset kaikille ihanille ystäville paketeista, availlaan niitä sitten huomenissa :)

Pakkanen paukkuu, mutta se ei ole meidän ulkoilua hidastanut. Kunnon napapiirivarustus päälle ja menoksi. Eilen käytiin reipas tielenkki -31 asteen pakkasessa, ja tänään tunteroinen juoksenneltiin hangessa pitkin metsiä - 27 asteen pakkasessa.

Me hiljennymme nyt joulun viettoon, toivottavasti sää lauhtuu niin saamme ulkoilla urakalla joulunpyhinä syömisen ja lukemisen lisäksi :)
Rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa!

1293146076_img-d41d8cd98f00b204e9800998e