Uusi kamera tuli eilen, ja heikosti olen ehtinyt sillä kuvailemaan.
Palaan vielä maanantaihin, Titon hieroja kävi meillä kotona hieromassa, ja herra rentoutui tällä kertaa todella hyvin, suurempia jumeja ei ollut. Hieroja lähti vasta 9 jälkeen joten kävin pikku lenkit lähiympäristössä koirien kanssa. Ajattelin oikaista metsän läpi kotiin, ja onnistuin jättämään koipeni kiinni upottavaan hankeen! Piti irroittaa koko kenkä jalasta ja kaksin käsin kiskoa saapasta hangesta irti ja se oli oikeasti tiukassa. Ei kivaa ei! Seuraavana yönä Tito kuorsasi niin etten tahtonut itse saada unta millään. Ilmeisesti hieronta teki tehtävänsä! Vaikka Tito oli eri huoneessa se kamala kuorsaus kuului läpi talon :(
Eilen painelin töistä suoraan kampaajalle ja vasta klo 19 aikaan kotosalla, tokotreenitkin jäi Titon kanssa väliin. Seuraavalle kerralle varasin ajan hiusjuttujen lisäksi ripsien kestovärjäykseen ja permanenttiin :)  Iltasella lenkki märässä ja upottavassa hangessa, ja kuvaukset jäi muutamaan testiräpsyyn sisällä. Loppuilta meni skannatessa vanhoja valokuvia eräälle työkaverille erääseen kutsuun.

Tänään sitten ehdin räpsiä muutaman kuvan omalla pihalla, ennen kuin piti lähteä hakemaan Tassulan puodista tilaamiani tuotteita, eli 10 kg neuta. Reissulla vierähtikin melkein tunti muutaman tuttavan kanssa jutellessa, paikalle kun oli saapunut muitakin lihan hakijoita :)
Iltasella käytiin pitkä metsälenkki, oikein kun positiivisesti ajattelee lunta oli ehkä vähän vähemmän, ja maa jo näkyi osittain joissakin kohdissa.

1302210764_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito omalla pihalla kevätfiilareissa

1302210846_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
how can I help you ??? ;)

Ensivaikultema kamerasta on halpa, kevyt ja muovinen. Mutta tämä johtuu vain siitä, että olen olen kuvannut paljon paremmalla kameralla viimeiset puoli vuotta. Hinta-laatusuhteeltaan kamera on onnistunut hankinta, ja soveltuu täysin siihen käyttötarkoitukseen mihin sen hankin. Käyttöliittymä oli kuitenkin suhteellisen helppo, siitä suuri plussa :) Videota en ole päässyt kokeilemaan vielä ollenkaan, ehkä senkin aika tulee :)
Huomenissa taas koulua, ja Sunnuntaille luvassa Vaasan näyttelyä. Ihana nähdä pitkästä aikaa sukulais koiria
Maanantaille otin vapaapäivän että saan nukkua ja rentoutua Vaasan reissun jälkeen. Sekin muuttui nyt sitten yhden puhelun jälkeen työpäiväksi, kun menen kuvaamaan jo aamusta. Kuvauspaikat ovat vähän kauempana ja niitä on kaksi, joten siellä vierähtänee useampi tunti. Tällä kertaa luvassa erilainen kuvaus, malleina ei olekkaan eläviä olentoja :) Josko siitä jotenkin selvitään.
Loppuun vielä herkuttelukuva. Joku viikonloppu tekisin tälläisen kakun, kunhan vain ehtisin. Marjoiksi vadelmat kakun päällä olisivat täydelliset Eli kuva ristiäistarjoiluista viime viikonlopulta, normi täytekakun lisäksi oli tarjolla tälläinen suklainenkin hyydykekakku tämän marjaisan kakun lisäksi. Kaikkiahan piti tietenkin maistaa :)
1302211745_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Aurinkoista viikonloppua!