Kuten jo aiemmin on tullut mainittua tää lumentulo alkais jo riittää ! Tuulta ja lunta mutta onneksi sentään lauhaa on ollu viime päivät. Päivällä jopa aurinko pilkisteli, mutta se oli kadonnut kun töistä kotiuduin.

Palatakseni viime viikkoon, Petulle tehtiin rauhoituksessa pieni toimenpide. Petulla on ollut pitkään syylä, joka ei ole sitä häirinnyt, ruman näköinen se oli. Parin viime viikon aikana se alkoi nuolemaan sitä, ja selvästi häiritsi. Torstaina siis menimme klinikalle, Petu rauhotettiin ja se napsaistiin pois. Eteenpäin sitä ei lähetetty, koska ei ollut "sisällä" vaan roikkui nahkassa kiinni. Kuitenkin useampi tikki siihen jouduttiin ompelemaan. Samalla otettiin verenkuvat jolla varmistettiin että elimet on ainakin toistaiseksi kunnossa. Anaalit tyhjennettiin, ja vaikka olin edellisenä päivänä leikannut kynnet, niin napsin ne niin lyhyeksi kuin ikinä sain, kun tiesin että apu on lähellä, jos tulee leikattua hermoon. Kunnon vuosihuolto siis :)
Petu käveli klinikalta ulos omin jaloin, mutta nukuskeli illan. Perjantaiaamuna se oli täysin tikissään - normaali oma ittensä. Ja aika yllättynyt olen ollut, että se on jättäny täysin haavan rauhaan, ei ole nuollut sitä ollenkaan. Normaalisti Petuhan on kuin kissa, jos tassut kastuu, ne on pakko nuolla - ja siinä samalla muidenkin tassut. Kipulääkettäkin saatiin matkaan, mutta eipä sitä tarvinnut antaa. Siis huomattavasti ennakko-odotuksia paremmin kaikki meni. Kerrankin näin päin!
1329859786_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
pitihän sitä kännykällä ikuistaa tää hetki... herra Pee taju pois...

Perjantaiksi otin vapaapäivän, kun ajattelin että jos Petu sattuu heti yöllä repimään tikkinsä pois... mutta kuten mainittu kaikki hyvin. Tosin perjantaille oli suunniteltu muutakin ohjelmaa, eikä niin kivaa sellaista - hautajaiset.

Lauantaina sitten ulkoiltiin koko porukalla mökillä. Petukin painatteli normaaliin malliin.
1329860654_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
ilmeisesti todella mielenkiintoinen tuoksu hangessa :)

1329860729_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Titon lumijyräilyä

Meren jäät ovat kyllä tuulten takia vähän heikossa hapessa, eikä tiedä oikein uskaltaako siellä kävellä vaiko ei... irronneita jäälauttoja sekä vettä...
1329860894_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Iltasella käytiin vielä moikkaamassa veljen lapsosia, nuorimmainen täytti vuoden, niin siitä tuli räpsittyä vähän kuviakin. Pojat kyllä nauraa rätkättivät ja poseerasivat oikein hienosti :)
Sunnuntaina keli oli niin kamala, että pysyttelin päivän kotosalla tiiviisti koneen äärellä, saaden finaaliin eräät aikaa sitten ottamani kuvat. Ne lähti maanantaina postiin :) Iltasella käytiin kunnon hiki-lumikenkäilylenkki lähimetsässä. Kovin pitkää lenkuraa ei käyty, mutta ajallisesti siihen meni tunti, kiitos lumimäärän :(
Eilen tuli jokin aika sitten tilaamani fotari ja indesing-lehdet, niitä selaillessa lenkin jälkeinen ilta vierähti nopeasti. Tänään sain ihanan yllärin - ystäväni lähetti miehensä puolesta minulle valokuvaushanskat - lämpimät sellaiset ! Kiitos!!!
Laskiaistiistain kunniaksi jäin tänään lenkkireissulla autolla kiinni. Vahingosta viisastuneena autossa oli lapio, joten kahdelle neuvokkaalle naiselle ei ollu mikään ongelma lapioida autoa irti hangesta, ja heittää sen päälle vielä hankijumppasessio :) Laskiaistiistain kunniaksi tekaisin koirille yrjölän puuroa, mutta itselle laskiaispullat jäi kyllä tekemättä. Töissäkin tarjottiin vain hernekeittoa ja pannukakkua :)
Huomenissa olisi tarkoitus kuvailla erästä taloa lehtijuttuun töiden jälkeen, toivotaan pieniä auringonpilkahduksia myös huomiselle !

1329861464_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Helmikuun hangilla lasketaan mäkeä,
kelkka on pullollaan iloista väkeä.
Mäestä kotiin on mukava tulla,
pöydällä odottaa laskiaispulla."