Otsikko on vanha sananlasku, ja näköjään pitänee paikkaansa :) Heti kun kuu vaihtui, on lämpöasteita ja vesisadetta ja lumi sulaa nopeaa tahtia :)

Palailen vielä viime viikkoon. Perjantaina olin työn puolesta lääkäripäivillä Oulussa. Olin ilmottautunut luennoille, ja lisäksi minulle nakittui työpaikan messustandin purku ja tavaroiden raahaaminen sieltä pois. (suurin osa tavaroista on edelleen mun työhuoneessa :( ) Edellisenä iltana sain vielä lisätehtävän kuvata lehtijuttua varten pari kuvaa.
Huippukiva päivä, luentojen jälkeen kiertelimme standeja. Eräällä standilla törmäsin luokkakaveriin peruskoulu - ja lukioajoilta, en ollu tavannut häntä yli kymmeneen vuoteen. Oli kiva vaihtaa kuulumiset! Ilmaislahjojen lisäksi ostin laadukkaat työkengät eräältä standiltä ja lisäksi duodecimin kirjamyynnistä "101 luontaistuotetta" kirjan. Tälle viikkoa minun oli määrä kirjoittaa myös pieni uutinen näistä päivistä työpaikan sivuille. Mutta kaiken kiireen keskellä sain sen vasta tänään pikaisesti kirjoitettua. Se löytyy täältä.
Tulomatkalla poikkesimme työkaverin kanssa kirppiksellä. Ei jaksettu kiertää edes koko kirpparia, mutta muutamia löytöjä tein kuitenkin :) Löysin upean retromekon sekä mekolle iltalaukun. Lisäksi löysin pari 60-luvun kotiliettä, aivan ihania juttuja ja varsinkin mainoksia :)
1330636837_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina kävimme jäällä reissun lumikenkäilemässä saaressa. Ihan hillitön lumipyry ja tuuli. Olin katsonut valmiiksi ruokareseptin ja ostoslistan ja ajelimme lenkiltä suoraan kauppaan. Kun ostokset oli tehty, vastapäisen pizzerian aromit leijailivat siihen malliin että me leijailimme pizzeriaan ja tilasimme kunnon mättöpizzat:)  Jäi ruoat tekemättä ja aikamoiset koomat sain puolikkaasta pizzasta, tunti piti nukkua että selvisi elävien kirjoihin :)
1330637072_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
salamia, kebabia ja savuporoa ja majoneesikastiketta.... tän syötyään ei jää KUKAAN nälkäiseksi :)

Sunnuntaina kävimme aurinkoisessa metsässä lumikenkäilemässä. Aivan ihana keväinen ilma. Kirpparilöydöistä innostuneena poikkesin taas kirppiksellä ja löysinkin aivan ihanan tilkkupeiton, jonka taidan laittaa autoon Titon patjan päälle.
Viikonlopun huippu-uutisia oli se, että ihanainen sukulaislikkamme Nuusku oli napannut cacibin ja uuden tittelin, eli BY CH ! Onnea Hanna ja Nuusku !

Maanantaina olikin kirpeä pakkassää, ja lähdimme ulkoilemaan mökille. Käännyin vielä ulko-ovelta takaisin, koska näin taivaalla kajastavan revontulia. Josko kerrankin olisi tuuria, ja pääsisi ihan kuvailemaan niitä ? Tuurit oli kohdillaan, koirat laukkoivat 1.5 tuntia pitkin jäätä, ja minä sormet kohmeessa yritin kuvata revontulia :)
1330637844_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tälläistä upeaa valoshow:ta taivaalla näkyi

1330637897_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
ne liikkuivat uskomattoman nopeasti ja niiden muoto muuttui koko ajan

Tälle viikkoa tuli taas pitkästä aikaa tehtyä nettitilauksia. Tilasin englannista kosmetiikkaa, ja pienimuotoisen korutilauksen suomalaisesta nettikaupasta. Kaupasta sai alekoodilla -40 % alen loppusummasta, niin enhän voinu lähes ilmaisia koruja jättää ostamatta ! :) Itselle on tullut osteltua niin paljon koruja että suurimman osan noista ajattelin antaa lahjaksi. Aiemmin tilasin jenkeistä taas nivelvalmiste täydennystä, ja ne tulikin tänään. Nyt tuli kyllä tilattua sellainen satsi, että pitäis riittää vähäksi aikaa :)

Tänään kävin kuvailemassa lehtijuttua varten aivan ihanaa 4 kk ikäistä rinsessaa ja hänen perhettään. Juttu ilmestynee 10.3 paikallislehdessä.
Olin niin pinna piukealla kun lähdin siitä härdellistä tukka putkella suoraa töistä, ja kuvauksen lomassa unohdin koko työpaikan olemassaolon ja kotiin tulin ihan eri fiiliksillä.
Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!

“Everything you can imagine is real.”
- Pablo Picasso-