tää on niiiiiiiiiiiiiin tätä vuodatusta. Olin kirjoittanut pitkän "vuodatuksen" melkein valmiiksi, kunnes tää paska hävitti kaiken sanomalla "oooops jotain meni pieleen" :(
Nyt sitten vaan "lyhyt oppimäärä"vuodatusta.

Tekemistä liikaa on viime päivien teema. Mitään ei ehdi tarpeeksi, ei kotona eikä töissä. Keskiviikkona kuvailin erästä upeaa vanhan kaupungin entistä liikehuoneistoa. Liikehuoneiston tilalle oli tehty asunto, ja asunto oli kyllä kerrassaan upea! Ihastuin täysin mustavalko-ruutuiseen laattalattiaan. Koska keittiöremontti on pian edessä, meidänkin keittiön lattia taitaa saada saman upean kuosin :)

kun astuin tähän eteiseen se oli rakkautta ensisilmäyksellä!


keittiössä oli sama upea italialainen laattalattia 

Kiitos Jääskelöille että avasitte oven upeaan asuntoonne . Juttu julkaistiin Lauantain paikallislehdessä. 

Viime viikonloppuna sain viimein tehtyä loppuun erään kihlaparin kuvat. Kihlapari oli tavannut vappuna, siksi ilmapallo - ja tietenkin piknik teema. Pari oli pukeutunut fiftari-tyyliin. Oli ilo kuvata teitä A & J ♥

Nuorta rakkautta ♥

Koirien kanssa ollaan ilolla lenkkeilty kun sääsket eivät ole vielä kylmästä säästä johtuen vielä täysmiehityksessä :)  Otan ennemmin nämä viileät säät - jos saisin valita - kuin sen hemmetinmoisen sääskiarmeijan.

Petunia kera professional handlerin :)

Sukulaiset ovat kisanneet taas meidänkin puolesta ! Viime viikonloppuna Tallinnassa taas upea menestys Bullberry-teamilla ! Bullberry Queniva "Nuusku" ROP, SERT & CACIB, EESTIN VOITTAJA 2012. Tuomari: Aase Jakobssen, Norja.

Nuuskun taidokas handleri Tia Jauhonen 

Nuuskun tittelit nyt ovat: Finnish & Swedish & Lithuanian & Estonian & Belarusian Champion, Russian Junior Champion, Nordic Winner 2011, European Junior Winner 2011, Estonian Junior Winner 2011, Helsinki Winner 2011, Lithuanian Winner 2012, Estonian Winner 2012 ! 
Myös nuori poika Roki (B: Laphroaig), joka oli eka kertaa junnuluokassa nappasi EESTIN JUNIORIVOITTAJA - tittelin, sekä JUNIORISERTIN ollen ROP-JUNIORI! Onnea Hanna ♥

Tälle viikkoa mun ihanaiset VIRI-kaakaopurkit täydentyivät yhdellä purkilla. Tätä ei voi todeksi uskoa, mutta netissä oli huutokauppa viri-purkista ja myöhästyin loppukisasta, ja jäin ilman ... tämän jälkeen mulle tuli TÄYSIN TUNTEMATTOMALTA ihmiseltä viesti, että hänellä on nappipurkkina yksi viripurkki, ja voi ANTAA sen minulle. Hän lähetti sen purkin mulle omalla kustannuksella, ja useita kertoja olen yrittänyt kysyä hänen tilinumeroaan että saisin maksettua edes postarit, mutta en ole sitä saanut... ihan uskomaton tyyppi ♥ Voiko tälläisiä ihmisiä TODELLAKIN olla olemassa ????


Tein myös pitkästä aikaa nettitilauksia. Löysin useamman ihanan vaatteen tästä nettikaupasta! Odottelen tilausta saapuvaksi tulevalla viikolla!

Eilen olin kuvailemassa häitä. Itse häät olivat Oulunsalon kirkossa, ja jatkot Oulussa Jazz-vintillä.
Ihanat häät ja kuvia odottelee kolme muistikortillista editointia... 

Huomenissa on ylimääräinen vapaapäivä, ja olen oikeasti sen tarpeessa ! Aurinkoista työviikkoa !