Tänään sitten hulluuksissani varasin paikan Aksalle Raahen tokokisoista :)
Illalla treenattiin kimppatreeneissä. Olen TOSI tyytyväinen Aksan suoritukseen vaikka kaikki ei ihan nappiin mennytkään.
Ensin otin liikkeestä maahan ja seisomisen, jotka meni suht ok. Sitten otin noutoa ekaa kertaa kentällä. Muuten meni ok, mutta kun nakkasin kapulan siten että se jäi pystypäin, Aku ei osannutkaan sitä nostaa :)
Sitten tahtoi pudottaa kapulan mun eteen. Pitää jatkaa harkkaa kotona. Liikkeestä seisomista otin TOISTA kertaa. Kaksi kertaa nakkasin seis käskyn tueksi froligin, kolmannella kerralla jätkä pysähtyi tosi hienosti ilman froligia. Otin vielä pari toistoa, ja hienosti meni !
Kaukoissa edelleen ongelmana että Aku hyppää ilmaan istu käsky yhteydessä. Jatkoin treeniä "alkupisteestä" eli hoksattiin että kun menen Akun sivulle, se tekee kaukot ok. Pitää siitä pikku hiljaa hivuttuautua kauemmaksi.
Paikallaolossa varmaan ensimmäistä kertaa eläissään nousi ylös kaksi kertaa. Huusin piilosta maahan käskyn ja meni takaisin maahan. Ehkä häiriötä oli liikaa, kun suurin osa teki alokasluokan paikallaoloa, ja kävivät palkkaamassa välillä, ja palasivat takaisin aiemmin.
Aku oli intoa täynnä, ja liika into sitten tahtoo kostautua virheinä.
Kun pääsin kotiin, treenasin Petulla pihalla liikkeestä seisomista, liikkeestä maahanmenon, seuraamista ja luoksetuloa. Hyvin teki pikkujätkä liikkeet. Mietin vielä, uskallanko ilmoittaa sitä Raahen kisaan.
Aksun pennut ovat olleet mielessä viimeiset päivät, ja alan tulla pikku hiljaa siihen tulokseen että en raaski mitenkään sijoittaa sitä rääpälettä kellekkään ! Se saa tulla meille, iskän ja velipuolen kaveriksi :)

Aksan poika Capo lähetteli lomaterveisiä ja mökkikuvia. Kiitos Salla !
847365.jpg
Capo lomatunnelmissa