Uusi viikko ja arki on alkanut. Aika toivotonta se on kun Aksaa on koko ajan ikävä. Tuntuu edelleen että se on täällä jossain, tänään vilaisin nopeasti keittiön nurkkaan jossa se viime aikoina makoili, ja näin vilauksen Akusta, kunnes katsoin uudelleen ja totesin että paikka on TYHJÄ :(
Tänään saimme Marjalta ihanan omatekoisen kortin postissa, jossa oli ihana runo. (ja itku tuli taas sitä lukiessa) kortti oli tummansininen jossa kannessa oli hopeisia tähtiä, ja teksti oli kirjoitettu hopeatussilla.

"Tähtenä taivaalla tuikkii hän,
istuu pilvellä ystävän vierellään.
Rutun ja Tessin kanssa kirmailee,
onnellisena he sateenkaarta astelee.
Vaikka viereltämme on hän poissa,
sydämissänne on hän ikuisesti tallessa."

Akua kaivaten
Milla ja lapset
Marja laumoineen

- KIITOS MARJA !

Pari kuvaa heinäkuulta. Meidän Petu on entisessä elämässään ollut todennäköisesti kissa. Se ei voi olla hetkeäkään aloillaan jos sen tassut kastuu. Sen on pakko aloittaa välittömästi tassujen huolellinen nuoleminen kuivaksi. Ja ei riitä, että Petu nuolee omat tassunsa, vaan se on AINA huolehtinut myös iskä Aksan ja Titon tassut. Tässä pari kuvaa missä Petu nuolee iskän jalat kuiviksi kun Aksa on kahlaillut meressä :)
1892042.jpg
Aku ja Petu mökillä 4.7.2008
1892046.jpg
Iskä - älä huoli -  mie kuivaan sun jalat... (4.7.2008)

Eilen käytiin Maisan kanssa lenkkeilemässä. Aksaa kun ei enää ole, Maisa sai lenkkikaverikseen Titon. Viikko sitten sunnuntaina Maisa tapasi jo eka kertaa Titon ja nyt tapaaminen sujui hyvin.
Kierrettiin eilen mukavanmittainen lenkki, Maisa näki paljon uutta ihmeteltävää. Tito olisi tietty halunnut leikkiä, mutta ei voi antaa - ainakaan vielä - Titon ja Maisan kokoero on niin suuri, ja Tito on raju leikeissään. Maisukka ylpeänä juoksenteli Titon vierellä, ja vain vähän aristeli Titon nopeita liikkeitä. Otetaan nyt lenkkeily viikottaiseksi traditioksi. Mukaan pääsee seuraavalla kerralla Petu.
Tänään lenkkeiltiin kotimetsissä, seurana Sirkka. Tito oli taas niin täynnä energiaa että en tajua mistä sitä riittääkin :( Illalla meillä oli kauneudenhoitoilta. Voin sanoa, että Aksan sairauden takia Petu ja Tito on jäänyt vähemmälle huomiolle. Tänään puhdistettiin korvat (Titolle taisi olla eka kerta) ja leikattiin kynnet. Kynsien leikkuu oli enemmän kuin aiheellinen :)