Siis voi riivattu, kirjoitin äsken todella pitkän tekstin tänne, ja se hemmetti katosi ihan yht äkkiä bittien taivaaseen :(
Nooh, aloitan alusta, mutta nyt tulee lyhennetty versio... siis eilen oltiin Tupoksella FIKSU PENTU kurssilla. Fiksuus alkoi Titolla jo matkalla, käyttäytyi hienosti vaikka autossa oli kaksi "naikkosta" (tai oikeastaan neljä) Armi ja Cini.
Koulutus oli hallissa, ja Tito käyttäytyi koko ajan reippaasti ei tietoakaan että olisi arkaillut tai stressannut mitään. Oli siellä kuin kotonaan.
Ensin otettiin kontaktia makupaloilla ja leluilla, ja vielä ilman mitään "apuja". Sitten aloiteltiin harjoittelemaan sivulletuloa ja seuraamista. Niistä tulikin kotiläksyjä. *HÄPEÄÄ* tunnustaa että kotiläksyt on heti tältä päivältä tekemättä :(
Istumisen opettaminen oli yllättävän vaikeaa. En ole opettanut sille istumista, koska opetin sen ensin Petulle, ja se tarjoaa aina ja joka tilanteessa istumista. Tito osaa vain seistä käskystä, ja sitä se tarjoili mulle koko ajan :) Parempi niin, näyttelyitä ajatellen. Eiköhän tuo fiksu koira opi myös istumaan :)
Sitten otettiin kaikkien muiden koirien kanssa vuorotellen kohtaamisia. Ensin siten että koirat eivät saaneet haistella, sitten siten että koirat saivat haistella pienen hetken ja vielä siten että vain omistajat puhuttelivat toistensa koiria, mutta itse koirat eivät saaneet tervehtiä. Tunti meni todella nopeasti, ja mukavaa oli.
Kiitos Annelle ja Miukulle matkaseurasta !

Petun jalka on entisellä mallilla. Soitin heti maanantai aamuna Akuuttiin etten voi odotella ensi viikkoon, että aika on saatava ja PIAN. Sain sitten torstaille ajan. Toivottavasti löytyy nyt tälle selitys, ja jos siellä on joku "vierasesine" se saataisiin pois. Petu raasu on IHAN SURKEA, ja ulkoilut olemattomia. Pääosin se vaan makaa ja nukkuu. Ja kipulääke ei auta mitään.

Sain Titon komeasta velipojasta uusia kuvia. Tässäpä Kassu poseeraa. Annoin vähän noottia viikonloppuna, kun toinen korva ei ollut oikeassa asennossa, ja nyt siinä on sitten teippiä kerrakseen :)
toivottavasti viimein korva menee oikeaan asentoon. Kasvattaja-Hannalle tulee huomenna kylään Hessu-veli, Hanna lupasi ottaa Hessusta tuoreita kuvia ! Jään odottelemaan niitä mielenkiinnolla, ja toivottavasti saadaan systereistäkin pari kuvaa.
1327735.jpg
Kassu poseeraa