Mv-näyttely lähestyy, pitää alkaa latailemaan kameran akkuja, ostamaan vähä evästä ja huomenissa pitää vaihtaa vähän kruunuja. Tukholmassa on bussilakko ja sääkin on luvattu helteiseksi, saas nähdä miten päästään Arlandalta näyttelypaikalle, suunnitelmissa on käyttää kahta eri junaa.
Eilen menin porukoille autolla, Aksa juoksenteli irti aidatulla pihalla, ja Titoa juoksutin pallon kanssa siinä pihalla. Kävin sitten molempien kanssa lenkin kaupungin tuntumassa, vähän vaihtelua kotimetsiin.
Samalla reissulla kävin jättämässä auton suzu-auton pihalle, määräaikahuoltoon sekä pakoputken vaihtoon.
Kotiin tultua lenkkeiltiin kotimaisemissa Petun kanssa. Lämmin sää ja sääskiparvet tekee sen, että parin kilsan lenkki on aivan riittävä.
Tänään Titon kanssa lenkkeiltiin Sinkkiniemessä, ja Aksa ja Petu pääsivät tutuille kotipoluille. Aksan kanssa tuli treenattua tokoa samalla. Kortisonihuurut tekee sen, että se on yhtä ahne kuin Tito. Nyt olis hyvä osallistua tokokisoihin, motivaatio on huipussaan :)
Onneksi kortisonista on viimeinen puoli tablettia huomenna, samoin toinen antibiootti loppuu huomenna.
Iho on jo ok, tosin siinä on osittain sellaista ällöttävää rupea. Suihkuttelin sen tänään, ja onneksi sain ison osan rupea irtomaan. Terveimpiin kohtiin karvan kasvaminen on alkanut jo vauhdilla.
Tänään hain sen auton huollosta, ja voi V*** mikä hinta ! soittivat nimittäin päivällä että joku laakeri (?) myös veteli viimeisiään, ja lupasin samaan syssyyn vaihtaa senkin. Eli tästä ilosta (huolto + pakoputki + se hemmetin laakeri) sain pulittaa 515 euroa!
Tää blogi hiljenee loppuviikoksi, kuulumisia sitten mv-reissun jälkeen. Toivotaan että Titon äippä nappaa mv-veteraanitittelin :)