Piti tulla sen verran hehkuttamaan tänne, että ketutus Tanskan matkan peruuntumisesta katosi taivaan tuuliin, kun Hanna soitteli Tanskasta tuloksia. Titon systeri Viiru oli ollu PN2 ja saanut Tanskan sertin ja vara-cacibin joka tulee muuttumaan cacibiksi koska voittaja oli int-valio. ONNITTELUT Hanna ja Viiru! Aivan huippua !

Käden kuulumisesta sen verran, että kipulääkkeet olen jättänyt pois, ja vähän jotain yrittänyt kädellä tehdä. Pienikin tekeminen aiheuttaa kipua, esim. pyykkien laittaminen kuivumaan on ihan toivotonta... mitään ei voi kuvitellakaan nostavansa :(  En voinut välttää kiusausta, lauantaina piti vähän kokeilla että nouseeko se, mutta EI en edelleen pysty sitä nostamaan vaikka kuinka haluaisin :( Ensi maanantaina on röngten, sitten tietää enemmän onko se lähtenyt luutumaan. Olen ottanut joka päivä kalkki + D-tabletteja jos ne jotain auttais.

Koirat ovat saaneet huippu lenkkejä, kun joudun ajelemaan "korpeen" niitä juoksuttamaan, koska en remmissä uskalla niitä taluttaa. Vaikka taluttaa vasemmalla kädellä, jotenkin sitä käyttää koko kroppaansa, pienikin kiskaisu aiheuttaa kipua. Ollaan käyty Parhalahdella, Tuomiojalla, Olkijoella jne. ja säät ovat kyllä suosineet !
Muuten elämä onkin ollut rauhallista kotona oleskelua. Saippuasarjoja on tullut katseltua, alan olla kohta koukussa Kauniisiin ja rohkeisiin ;)

Viime perjantaina käytiin Oulaisissa kun siellä oli sellainen tapahtuma että kaupat oli auki klo 24 saakka. Lähinnä huonekalu - ja sisustusliikkeissä käytiin, ja saatiinki uutta intoa remontointiin. Ostettiin työhuoneeseen uudet kattopaneelit ja tapetit ja lattialaminaatin kuosi jäi vielä hautumaan. Samalla reissulla syötiin Kiinalaisessa ja Titokin oli meillä mukana. Mennessä käytiin se juoksuttamassa metsäautotiellä Pyhäjoen ja Merijärven välissä keskellä "ei mitään". Ihmeen väsynyt se oli kun tultiin kotiin, kun ei malttanut autossa nukkua. Petunian juoksutin päivällä metsässä "puolikuolleeksi" että jaksaa odotella kotona. Ixus piti kaivaa esiin, sillä pystyy jollakin tavalla kuvaamaan yksikätisenä, järkkäriä ei voi kuvitellakaan käyttävänsä... tässä yksi pokkarilla näpätty kuva Petuniasta perjantailta. Mamman mussukka on niin ihana, kun se metsässä pysähtyy odottelemaan ja katsoo että pysyn varmasti sen perässä. Titoa kun ei kiinnosta pätkääkään pysynkö perässä vai en.
1253570886_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällä viikolla sitten jo aloitettiin remppa, tapettia on revitty seinästä. Valitettavasti meikäläisen osuus jää seinästä revittyjen tapettien keräämiseen roskapusseihin, pelkällä vasemmalla kädellä ei oikein pysty tekemään mitään :(
Tänään veli kävi kylässä, ja Petu oli ihan intona. Iloinen jälleennäkeminen, tassun antamisesta ei tahtonut tulla loppua sitten millään. Lahjoitin heille kerran hankkimani agilitykepit, Satu ja Jengo kun ovat innostuneet harrastamaan agilityä, olivat olleet oman seuran kisoissa 2. sijalla ;) Noppee se kuulemma on, mutta virheitä tuppaa tulemaan varsinkin kontaktiesteillä.

Jenkeistä tilaamani ketjut tulivat, laitan kuvan ketjusta tähän. Nämä on käsitelty jollain aineella, jotta "kultaus" säilyisi pidempään. Aika näyttää kuinka pitkäikäisiä ne ovat, tosin suuren suuri ei ole menetys (18 dollaria/kpl) ;)
1253571228_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kun ei pääse kauppoihin shoppaamaan (en voi kuvitellakaan sovittavani esim. vaatteita tän käden kanssa) niin lohdutukseksi olen tehnyt parit tilaukset lisää jenkeistä. Viime viikolla tilasin Joe Blascon meikkivoidetta äidille ja itselleni (hinta 1/3 Suomen hinnasta) ja tällä viikolla tilasin nivelvalmisteita omille koirille sekä isän Iitalle, jota tahtoo entinen etujalan vamma vaivata kun jalka rasittuu. Viime viikon Iita on metsästellyt Kuusamossa, ja pientä ontumista on ollut tuntien juoksemisen jälkeen. Otin valmisteen jossa oli mukana kaikki mahdolliset eli glucosamiini, kondriitti ja MSM. Hinta oli todella PIENI, ja postikulujakin tuli kolmelle purkille (180 kaps. per purkki) vaivaiset 6 dollaria.

Loppuun vielä linkki Bullmastiffit ja Mastiffit ry:n erikoisnäyttely kuviin, jotka onneksi ehdin editoida loppuun ennen kaatumistani, jotta ne ehtivät seuraavaan jäsenlehteen. Kaatumisen jälkeen se olisi ollut TÄYSIN MAHDOTONTA. Nyt sitten sain pikku hiljaa ne siirreltyä kuva-galleriaan muidenkin katseltavaksi. Eli ne löytyy täältä.