Olin koko päivän shoppailemassa Byskatan Pian kanssa Kokkolassa ja Pietarsaaressa. Alkuperäinen tarkoitus oli käydä ostamassa pakasteita koirille Pietarsaaresta yhdestä tehtaamyymälästä.
Matkassa oli auton tupakansytyttimeen laitettavat kylmälaukut, ja ihmeen kaupalla 20 kg lihaa ja mahalaukkua oli jäässä kun kotiuduin.
Samaisella reissulla tuli kyllä ostettua "ihan vähän" muutakin ;) ostin mm. paneeliverhot olohuoneeseen + niihin tangot, keittiöön pöytäliinan ja tabletit, ja sitten kaksi mattoa.
Itselleni hankin kaksi t-paitaa, kaksi neuletta, housut ja hameen. Ja sitten kirjoja tuli ostettua 4 kpl, ja ehostustuotteista tarttui mukaan luomiväri, ripsiväri, huulipuna... ja sitten erehdyttiin puutarhalle, ostin taas lisää kukkia!!!  - kirsikkatomaattien taimista lähtien. Mua ei oikeasti saisi päästää kauppoihin, olen HIMOshoppaaja :)
Kävimme syömässä Pian lempipaikassa Pedrina's texmex paikassa Kokkolassa. Voin sanoa että TAIVAALLISEN HYVÄÄ ruokaa, otin listalta annoksen Rock-U-Fort-Pork, eli Possunpihvi, kermaista aurajuustokastiketta ja lohkoperunat.(lohkoperunoiden tilalle tosin vaihdoin ristikkoperunat).
En ole mikään liha tai pihvien ystävä mutta tätä annosta voin kyllä lämpimästi suositella !!! Myöhemmin ostimme italialaista jäätelöä Pietarsaaresta jätskikioskista, sekin todella hyvää. Kun Pian äidinkieli on ruotsi, ja Pia puhui kaupoissa enimmäkseen ruotsia, tuntui että ihan kuin olisi ulkomailla käynyt :)
KIITOS Pia mukavasta päivästä !