Viikko on melkein vierähtänyt taas huomaamatta. Maanantaina käytiin Aksan kanssa leikkimässä Iitan kanssa porukoiden pihalla. Iita pelkää Petua ja Titoa kun ovat leikeissään niin rajuja, mutta Aksalle se oikein keimailee ;) Niillä on yhteiset jutut, melkein samanikäisiä kun ovat :) Yhdessä haukuttiin ihan kinginä ohikulkeville koirille :) Tito ja Petu lenkkeili illalla tuossa kotimetsässä sääsket seuranaan ;)
Tiistaina kävin Titon ja Petun kanssa "puhti pois" lenkillä metsässä. Pojat saivat juosta irti mielin määrin, Sirkka oli meillä lenkkiseurana. Ei tarvinnu illalla houkutella nukkumattia :) Aksan kanssa kävin vain "korttelin ympäri" lenkin.
Eilen sitten mentiin taas Iitalle. Isän autokuume on taas vaihteeksi pilvissä. Piti käydä ottamassa volvosta kuvia, jotta saa lähettää ne Seinäjoella autoliikkeeseen jotta saa lopullisen vaihtotarjouksen. Aksa oli mukana. Ihmettelin heti alkuun miten Aksa niin kamalasti riekkui Iitan ympärillä. Nooh, selvishän se syy, kun isä muisti mainita että Iitalla on juoksu. Kiva tietää ja Iita lähti saman tien sisälle. Sen jälkeen vuoroteltiin sisällä ja ulkona. Kotiin päästyäni lämpimän ilman innoittamana Titon kanssa käytiin pitkä remmilenkki Kummatin suunnalla ja Petun kanssa Saloisten suunnalla. Sorsanaloitus ajoittui tälle illalle, Tito ei reagoinut millään tavalla jatkuvaan paukkeeseen. Olin Petun suhteen epäileväinen, kun on reagoinut uudenvuoden tulitteisiin. Mutta herrasta on kasvanut ilmeisesti mies, mitään reagointia en huomannut Petussakaan, vaikka pamaukset kuuluivat välillä tosi selvästi. Hyvä niin :)
Tänään sitten olin Titon kanssa näyttelytreeneissä. Anita tuli paikalle kuvaamaan ja videoimaan Titoa.
Videoa varten juoksuttelin Titoa ees kun taas, meinas tulla itsellekkin kuuma. KIITOS Anita jälleen ja täällä odotellaan jo innolla videota (toivottavasti ei mitään china musiikkia ole taustalla :))
Tito olisi ehdottomasti tahtonut leikkiä jokaisen koiran kanssa. Annoin haistella koiria sylistä, koska suurin osa koirista oli 1/10 Titon elopainosta. Toivottavasti nähdään sitäkin videolta :) Loppuajasta se alkoi jopa vähän rauhoittua. Meillä VOI OLLA toivoa :)
Mulla olisi ensi viikolla näyttelytreenien veto. Se ajoittuu samalle ajalle kuin Aksan kontrollikäynti Akuutissa. Miuku onneksi lupasi vaihtaa vuoroa, joten homma hoidossa :) Kiitos Miuku!
Päätin että torstaina ilmoitan että lopetan Aksan kaikki lääkitykset. Jos Aksa pysyy tässä kunnossa mitä se nyt on, se riittää mulle. Sillä ei ole kipuja, se on sisällä iloinen oma ittensä, ainoastaan pitkiä lenkkejä ei toistaiseksi ainakaan ole uskallettu tehdä.
Aksan kanssa käytiin pieni metsälenkki, hyvin herra jaksoi juoksennella irti. Petun kanssa sitten käytiin vuorostaan Kummatin suunnalla lenkkeilemässä. Otin lenkin lomassa kontaktiharjoituksia, varsinkin aina kun ihminen tai koira tuli vastaan. Hyvin sujui. Petunia oli kuulolla.
Pian Ronjalla oli tänään vähän huonompi päivä. Toivon sydämeni pohjasta että Ronja vielä tästä toipuu, ja että Pia selvisi vain "pikku säikähdyksellä" :)
Loppuun vielä eilen saamani kuvat Titon systeristä Viirusta joka on siis (jos joku ei vielä tiedä) ERIKOISNÄYTTELYN VOITTAJA :)
1841728.jpg
Bullberry Tintagel 12 kk
1841729.jpg
Hienot raamit ja upeat lihakset ikäisekseen. täällä innolla
odotellaan mitä Aksan tyttärestä kehittyy ;)