Unohtu eilen esitellä mun "kuvauspalkka"... Kiitokseksi kun olen kuvannut Hannan koiria Hanna tilasi jenkeistä upean bullmastiff brodeerauksen ja brodeerasi sen mun toppaliivin selkään. Kiitos Hanna ! Tykkään kuvasta tosi paljon, ja se on kookas, ei mikään 5 cm pikkukuva.


tässäpä se komeilee, kuva vaan ei ole paras mahdollinen

Töiden jälkeen suunnistin Pettiinaan ostoksille. Ostin tällä kertaa Eaglen premium select ruokaa joka on tarkoitettu herkille koirille. Rasvaa oli kyllä melkoisesti, eli 15 % joten Titolle saa sekaan nakata puuroa kun se muutenkin kasvaa silmissä. Lisäksi piti täydentää neu ja lihavarastoja. Lisäksi ostan sieltä valmiita annospusseja jossa on Yrjölän puuro ainekset. Kätevää kun ei tarvii itse ruveta mittailemaan mitään kun nakkaa vaan veden sekaan ja uuniin :)

Illalla lenkkeiltiin Sinkkiniemessä Titon kanssa. Mittari näytti -18 astetta mutta se ei herran menoa hidastanut. Meinasi tulla pieni hätä kun Tito juoksenteli iso karahka suussa ja juoksi takaa päin mun ohi ja eiköhän mun kädessä ollut talutushihna tarttunut siihen kepakkoon ja Tito vei sen huomaamattaan mennessään. Siellä se juoksenteli pitkin metsää ja mä jo ajattelin että se pudottaa sen sinne metsään niin kiva talutella herra tietä pitkin pelkässä pannassa :) Onneksi hihna pysyi kepissä kiinni ja sain sen parempaan talteen. Petun kanssa lenkkeiltiin kotimetsässä. Petua alkoi paleltaa tassuja kun tarvottiin paksussa hangessa ja niitä piti useampaan otteeseen lämmitellä. Sen irtijuokseminen oli sitä että se kulki mun perässä ku varjo niin että kerran jo ehdin säikähtää että se lähti litomaan koko koira, kun en tajunnut katsoa jalkojen juureen :)
Meidän metsä näytti aivan ihanalle ! Eilisen ja tämän päivän lumisateen jälkeen puut notkuivat lunta ja kuu paistoi ! Ja pakkanenkaan ei haitannut. Petun ruokahalu on tullut takaisin, se on hyvä merkki :) Tänään saatiin laajan verenkuvan (elinarvot) vastaukset ja kaikki arvot olivat normaalit. Täytyy toivoa että selvittäisiin tästä näinkin helpolla!
Tänään etsin tuolta ulkoiselta kovalevyltä yhtä ohjelmaa, ja jäin selailemaan vanhoja kuvia. Pisti naurattamaan kun löysin Petun pentukuvia. Sanotaan että pennusta näkee mikä siitä tulee aikuisena, se pitää Petukan kohdalla täysin paikkaansa! Tässä se on 8 viikkoisena ja just samanlainen molopää se on nyt lähes 4 vuotiaana :)