Tälle viikonlopulle sattui kauniit säät, melkein lämpimämpää kuin heinäkuun helteissä :)
Eilen käytiin Aksan kanssa koirien uimarannalla vähä juoksemassa ja leikkimässä kepeillä. Sen jälkeen Petu ja Tito lenkkeili kotimetsissä. Tehtiin sellainen "virtuaali" lenkki Kurun Johannan kanssa, tuli läpätettyä melkein koko lenkki Johannan kanssa puhelimessa :)
Tänään sitten heti kun työpaikan päivystys ja keihään finaali oli finito, startattiin keula kohti Pyhäjokea ja mökkiä. Matkalla haettiin aiemmin tutuksi tulleet herkut, aurajuustomakkaraa, patonkia ja kylmäsavulohisalaattia sekä kanan filepihvejä ja tavis makkaraa. Mökillä kun aloimme grillata totesimme että olimme ostaneet grillattavaa pikkaisen enemmän kuin kahden hengen tarpeisiin. Soitto porukoille, ja nehän tulivat maistelemaan grilliherkkuja ja saunomaan mökille. Tarkoitus oli käydä katsomassa yhtä sukulaisten vuosia "autiona" ollutta mökkiä samalla reissulla, mutta isä oli ollut yön sorsajahdissa ja ei sitten jaksanutkaan lähteä saunan ja parin oluen jälkeen... Jos mökki olisi meille sopevalla paikalla, voisimme tehdä vaikka ostotarjouksen :) Yritimme käydä sitten Markon kanssa mökkiä etsimässä, mutta emme sitä löytäneet, vaikka lähellä kävimmekin. Itse kun olen ollut siellä kersana, ja ei paljon muistikuvia siitä mökistä ja ympäristöstä ole.Ei oikein pokka riitä pyöriä vieraiden mökkien pihalla, ja kun mökin omistaja sattuu tulemaan vastaan niin pahoitella tyyliin ooooopssss tää oli väärä mökki :)
Itteänikin huvittaa, kun meidän porukoilla on ollut useita eri mökkejä eri paikoissa, ja olen AINA inhonnut mökkeilyä ja en ole lähtenyt niille kuin pakon sanelemana. Nyt sitten olen ihan intona mökkeilemässä ;)

Aksa ilmeisesti alkaa tervehtyä. Kaikkea sitä voi sattua ! Meitin Iitalla on juoksu. Kun porukat tulivat mökille isän ja äidin vaatteet piti haistella tosi tarkkaan. Vähä ajan kuluttua juoksuhajuista intoutuneena Petu sai päähänsä idean - alkoi astua Akua. Aku istui mökin kuistilla, ja Petu tuli takaapäin ja vähän nylkytteli siinä Aksan selän takana. Mistään kivusta tms. ei siis ollut kysymys. Siitä huolimatta Aksa veti ihan kunnolla siitä herneet nenään. Siis meidän AKU joka on rauhallisuuden perikuva ja sillä on lehmän hermot ! Aku hyppäsi pystyyn kävi kiinni Petuun tyyliin että muahan sä et astu! Petu vastasi takaisin, ja hetken kuului kunnolla ärräpäitä kunnes vedin Petun tilanteesta pois. Luojan kiitos ei edes naarmua kummallekkaan tullut ! Petu oli jäähyllä hetken autossa (vaikka Aksan riidan aloittikin, miten nyt voisin rankaista meitin sairasta lellipoikaa :)) ja sitten kun päästin sen autosta pois, se tuli Akun luo tyyliin "iskä sä olet mun idoli" Akun huulia nuoleskellen. Titokin kävi välillä aina mielistelemässä Aksaa ja nuolemassa sitä. Ilmeisesti Aksu pitää edelleen paikkansa johtajana sairauksistaan huolimatta, siitä ei ole epäilystäkään. Tänään ensimmäistä kertaa annoin Akun olla vapaasti, enkä rajoittanut sen liikkumista ollenkaan. 4,5 tunnin juoksentelu mökillä vaati veronsa, Aksa alkoi köhiä tulomatkalla, sitä jatkui myös kotona :(
Kotona ei ollut ollenkaan väsynyt, köhimisteä huolimatta. Nyt Aksa nukkuu sikeästi, toivotaan että kohiminen olisi huomenna ohi, itse järkeilin että voi johtua siitä että se käytti yht äkkiä keuhkojaan enemmän kuin kuukausiin.
Kamerakin oli messissä, mutta kuvia tuli otettua vain muutama, puuhaa riitti muutenkin :)
1847198.jpg
rakas Aapeli Aksa jota kortisoni on kuihduttanut entisestään :(
1847199.jpg
Tito mielipuuhassaan kera kepin

1847201.jpg
koirien mielestä vesi oli lämmintä kuin linnunmaito, Tito urheilee vedessä

Tän päivän kuulumisia Hannalta:
Titon Äippä Kukka osallistui Valkeakosken näyttelyyn hienolla tuloksella PN2 ja ROP-VET.
Viiru - Titon sisko - sai eh1:n. Siihenkin voi olla tyytyväinen, koska tuomari jakoi useita sinisiäkin nauhoja, ja vain 2 narttua ja 3 urosta sai erin.