Tänään aloitettiin näyttelytreenikausi. Otin matkaan Titon ja lisäksi Petun jonka kanssa oli määrä treenailla tottista "häiriön alla". Tito oli täynnä energiaa, ja sen mielestä kaikki ihmiset olivat ylikivoja ja olivat tulleet katsomaan vain häntä. Ensimmäisen 5 minuuttia se hästäsi Arin ympärillä niin ettei Ari saanut sen hampaita katseltua. *HUOH*
Ainoa positiivinen seikka oli se, että Tito liikkui hyvin ja malttoi seistä kuitenkin hyvin. Miia harjoitteli Petun kanssa ja hyvin meni !
Tämän jälkeen treenattiin Aksun ja Petun kanssa tottista.Petu oli oikein yhteistyökykyisellä tuulella.
Muuten olen oikein tyytyväinen paitsi että se lähti kerran paikallaolosta. Sekin sen takia, että aloin huudella Miian kanssa.
Olin raahannut uuden kameran mukana, tarkoitus oli ottaa kaikista kolmesta kuvia. Miia asetteli Petun paraatiasentoon ja aloin ihmetellä miksei kamera toimi... nooh, eihän se toimi kun muistikortti on kotona.
Se siitä kuvauksesta sitten.
Lenkkeilimme sitten vähän meren rannassa. Kotiin tultuani otin Aksan ja lähdin sen kanssa metsään.
Tullessa lohdutukseksi kuvailin Aksua tuossa pihalla. Tässäpä muutama:
1580525.jpg
Aksa ja keppi
1580529.jpg
Aksa istuu omalla pihalla (anna jo se h*****N frolig :))
1580532.jpg
Aksa miettii maailman menoa...

Kävin tänään töiden jälkeen katsastamassa auton. Jätin siis auton katsastusasemalle, ja lähdin itse Tokmannille näydentämään frolig, ja luu ym. herkkuvarantoja. Kun tulin vartin päästä takaisin auto oli katsastettu ja ei ollut huomauttamista. Ainoa mistä mulla oli HUOMAUTTAMISTA oli se että katsastuksen hinta oli 75 eur !!!! Mitenkähän olisi suu pantu jos markka-aikaan katsastuksen hinta olisi ollut 450 mk ??? Aivan hillitön hinta. Ei voi muuta ku maksaa.