Voi itku mikä yö takana... En sitten ollut tarpeeksi valppaana, ja kävi TAAS toistamiseen niin, että Aksalla tipahti yksi raksu vesikuppiin syödessä joka vajosi pohjaan.... lopun voitte arvata. Meidän pikkuinen ahne Tito Hiirinen litki kupin tyhjäksi vedestä jotta sai syödä sen ruhtinaallisen yhden raksun !!! vettä oli 2-3 litraa. Tästä seurasi se, että heräsin yöllä 3.15 "lirinään" Titon rakko ei pitäny vaan kusi lenti pitkin lattioita.
Loppuyö meni käyttäessä tunnin välein Titoa ulkona jotta rakko tyhjenee. Ahneella on KUSINEN loppu:(
Töiden jälkeen suunnistin koirakauppaan, Titolle ostin vielä yhden säkin large breed penturuokaa, ja nyt siirrän Aksankin Hy Ration ruoalle. Lisäksi mukaan tarttui muovikassillinen pakasteita.
Perjantai iltana kävin kuvailemassa paikallisen kamerakerhon pj:n kanssa. Hänellä on samanlainen kamera, ja sain paljon uusia neuvoja ja apuja !!! KIITOS !
Mukana kuvaussessiossa oli Aksa ja Petu, ja ideana oli lähinnä kokeilla erilaisia säätöjä, ei niinkään saada hyviä kuvia.
1591744.jpg
Kumpi voittaa karhu vai leijona ?
1591743.jpg
Painia hietikolla

1591745.jpg
hih, älä kutita enempää :)


Iltasella kävin vielä Titon kanssa metsälenkin. Lenkki oli sarjassamme vapaa ---> iso spurtti ---> tänne ---> palkka ----> taas vapaa ja spurtti ...
Hyvin meni, Tito kuuntelee ihan eri tavalla kun nuo muut ei ole mukana. Siellä metsässä yksin ihailin kun se pysähtyi kuuntelemaan ääniä, että voi kuinka komea mies siitä on kasvamassa :)