Hitto, meidän tuurilla piti tulla tämäkin :(

Siis Tito oli kuluneella viikolla väsynyt. Keskiviikkona ja torstaina selvästi näin ettei Tito ollut oma itsensä vaan pienen leikin jälkeen vetäytyi nukkumaan jonnekkin. Myös illalla se nukahti tosi aikaisin, aamulla ei tahtonut jaksaa nousta ulos. Mietin ja spekuloin asiaa mielessäni, ja mainitsin siitä Markollekkin, jonka mielestä tietty olin vain vainoharhainen ;)
Kunnes perjantaiaamuna Tito oli selkeästi SAIRAS. Sen jalka oli kipeä, roikotti tassua ilmassa ja oli todella väsynyt. Annoin aamulla sille kipulääkettä ja soitin eläinlääkärille. Koska rokotuksista oli kulunut torstaina tasan viikko, oli syytä epäillä oireiden johtuvan rokotuksista. Sain eläinlääkäriltä vähän voimakkaampaa kipulääkettä ja kävin antamassa sitä Titolle päivällä. Iltapäivällä kun tulin töistä, Tito oli taas pirteänä ja jalkakivuista ei ollut tietoakaan!
Tänään Tito on ollut oma normaali pirteä riekkuja vaikka en kipulääkettä antanutkaan!
Toivottavasti tämä nyt menisi ohi tällä. Mietin vain miten mahdollisesti uskallan sen rokottaa uudelleen 4 viikon päästä :( Rabiesta en kyllä nyt uskalla enää antaa samaa aikaan.

1082858.jpg
tässä Tito painattaa meidän pihalla tänään