Aikamoista vipinää ollu tällä viikolla, ei ole tarvinnu miettiä minne ylimääräisen vapaa-ajan kuluttais :) Myös töissä on ollut sellaista säpinää, että aika kuitti olen ollut työpäivän jälkeen.

Lauantaina olin kuvaamassa erään heppatytön valmistujaiskuvia. Käytimme samaa rekvisiittaa kuin aiemmin joulukorttikuvissa, eli taustalla ladon ovet ja lattialla heinää / heinäpaali. Lisäksi päällä oli cowboytyyppiset asusteet siis kunnon cowboy girl meininki, aikas kivoja otoksia saimme. Lopuksi otimme muutaman kaverikuvan cowboy girlistä koiran kera. Titsku oli assarina (LUE: haittana) matkassa, muutaman räpsyn otin siitäkin tasapuolisuuden nimissä, kun Petusta otin samaisessa rekvisiitassa kuvia ennen joulua. Tässä siis Titsku heinissä :) Suurin kiitos tästä sessiosta kuuluu S:lle tilan ja rekvisiitan lainasta ja E:lle avustamisesta
1327612782_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantain Raahelaisessa oli juttu "villaa koiran ylle" johon kävin viikkoa aikaisemmin ottamassa kuvat. Juttu löytyy täältä.
Jutussa on suora linkki Hannan käsityöblogiin jossa on myös tarkemmat neulomisohjeet. Samaisessa jutussa paikallislehdessä oli myös yleistä tietoa koiran talvivaatetuksesta, teksti löytyy täältä.  Melkein iski neulomisvimma, onneksi ei ole tuota ylimääräistä aikaa millä sitä alkais kokeilemaan :)

Sunnuntai (ja sitä myöten kaikki illat tällä viikolla) onkin mennyt editoidessa aiemmin ottamiani kuvia, iso rojekti oli jonka sain loppuun eiliselle illalle. Rojektin päätöksen kruunasi lounas Hovissa viiden muun naisen kanssa, SUURI KIITOS Auli & Anna-Maija !

Kuvarumbasta huolimatta olen ehtinyt shoppaillakkin. Maanantaina ostimme toiset lumikengät tähän talouteen ja iltasella kävimme aikamoisen hankilenkin kera koirien niitä testailemassa.
Maanantaina ostin myös Iittalan Kulku-sarjan matalia lautasia. Ihailin niitä jo joulun alla Oulussa eräässä kaupassa, ja en silloin niitä raskinut ostaa kun oli tuota jouluostamista ihan riittämiin :) Nyt sitten pääsin alkuun sarjan keräämisessä :) Värivaihtoehtoina tässä sarjassa on kirkkaan punainen ja harmaa. Punainen on ihanan jouluinen, ja sopisikin joulukattauksiin loistavasti, mutta käytön vähäisyyden takia ostin kuitenkin harmaata. Nämä olivat sopivasti -40 % alennuksessa, niin ne muuttivat saman tien meille. Olisin ostanut syvätkin lautaset nyt kun niin hyvässä tarjouksessa olivat, mutta valitettavasti vain yksi harmaa lautanen oli enää jäljellä.
1327614683_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Lumikenkäilystä innostuneena, tilasin pari koiralenkkeilyvyötä ja "venyvät" hihnat, koska käytän lumikenkäilyssä sauvoja niin remmin pitäminen kädessä menee aika hankalaksi. Samaan tilaukseen naputin vielä uuden nahkaisen remmin ja aikamoisen kasan erinäisiä koiran tikkuja ja puruluita.

Pakkanen on paukkunut tällä viikolla, mutta olen lohduttautunut sillä, että kohta pääsee jäälle ulkoilemaan :)  Kuvan myötä viikonloppuja, toivotaan pikku pakkasta ja aurinkoa :)
1327615268_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
pakkasillan tunnelmavalaistusta