Tänään tuli tehtyä pikainen reissu etelään. Ei Aksa kuitenkaan loppuelämää aikonut Millaa katsella
(sorry vaan Milla :)) siis morsian vaihtoon ! Tällä kertaa ei käyny ihan perinteisesti, Aksa ei vaihtanut nuorempaan, vaan hieman vanhempaan. Mutta se oli rakkautta ensisilmäyksellä :)
Toivotaan että siemenet alkavat itämään  ja Aksa saisi vielä muutaman iltatähden maailmaan !
Suuressa maailmassa Aku sai huomioita kaikilta ventovierailta ihmisiltä! Missä kaikki muut bullmastiffit ovat, kun koiraa ihmetellään kuin nähtävyyttä?! Akua puhutteli tämän reissun aikana ainakin 30 ihmistä, milloin se oli iso ja komea, tai vähintään "kunnon koiran kokoinen" :) ainoastaan yhden negatiivisen kommentin sain kuulla, "kamalan ruma naama, ja tätä rotuahan käytetään vain vartiointiin, sillä ei muuta tehtävää ole." ja samaan hengen vetoon setä selosti kuinka hänen hirvikoiransa on kaatanut ainakin 100 hirveä. Akuun ystävystynyt vanhempi rouva yritti puolustella Akua vieressä mm. sanomalla että onhan niitä ihmisiäkin eri näköisiä :), itse en jaksanut osallistua keskusteluun.

Pia oli valitellut blogillaan että kävijämäärät ovat mysteerisesti laskeneet muutamalla sadalla, meikän käyntilaskurista taitaa olla taas vaihteeksi hävinnyt 1000 kävijää ;) juu ja samaan aikaan mun nettisivujen laskurista on hävinnyt satoja kävijöitä. sekin on otettu samasta paikasta kuin tämän blogin laskuri. tietotekniikka on ihmeellistä :)