Taas on viikko vierähtäny ja viikonloppu edessä :)
Keskiviikkona tokoiltiin Titon kanssa. Treenit meni vähän mönkään siinä mielessä että jouduin kesken treenien käymään eläinlääkärillä (joka on treenipaikasta 200 m päässä) eläinlääkäri oli lähdössä kiireelliselle käynnille, ja minä tarvin Petulle silmävoidetta. Alkuun otettiin käännöksiä paikalla molempiin suuntiin ja kun ne onnistuivat harjoiteltiin täyskäännöksiä. Tito oli yllättävän innokas ja keskittyi aika hyvin. Mitä nyt vähän vilkuili välillä Molla noutajaa :) Sitten pitikin kiiruhtaa eläinlääkärille. Lähtiissä vielä Molla säntäsi meidän perään, ja siinä otettiin pienet leikit ennen lähtöä. Petun silmien punotus ei taida johtua ruoasta, vaan sillä taitaa olla jonkin sortin tulehdus silmissä. Sain antibioottivoiteen silmiin, ja kahden kerran voiteen laittamisen jälkeen Petun silmät ovat paljon paremmat :) Sain myös näytepusseja ison kasan Royal Caninin allergiaruoasta, eli jos silmävaivat ei muuten mene ohi, niin kokeilen tuota ruokaa. En tosin usko sen johtuvan ruoasta, koska Petu on vuosien saatossa syöny jos jonkinlaista ruokaa, eikä koskaan tälläisiä silmäpunotuksia ole ollut ...
Punnasin samalla Titon, ja se oli laihtunut 2 kg :( vaikka meikä taaplaa samat lenkit, paino ei tipu, ei ! Luulen että tuo painon pudotus johtuu siitä että se on liikkunu niin paljon. Lisään nyt vähän ruokaa, ettei kuihdu kokonaan :) Ehdin vielä takaisintullessa treenata paikallaoloa, Tito pysyi yllättävän hyvin, vaikka Molla istui vieressä. Sitten otettiin luoksetulo paikallaolosta. Meni muuten ok, mutta sähläystä sivulletulossa.
Kotiin päästyäni käytiin Petun kanssa se sama hankijumppa lenkki mikä Titon kanssa edellisenä päivänä.
Eilen sitten tiesin jaloissa ja selässä käyneeni parina päivänä sillä riivatun hankijumppa lenkillä... joten eilen otin molemmat koirat kyytiin ja käytiin Sinkkiniemen metsissä pelkkä remmilenkki.
Tänään edelleen jalat ja varsinkin selkä muistutteli sen verran olemassaolostaan, että otin taas pojat kyytiin ja Tuomiojalle lenkkeilemään. Tällä kertaa annoin niiden juosta irti. Pimeys haittasi vähän lenkkiä, ja otsalampusta ei suurta hyötyä ollut. Iltasella tyhjentelin muistikortteja, joille on siunaantunut kuvia ihan omiksi tarpeiksi. Huomenna olisi viimein tarkoitus kokeilla uutta putkea, vaikka pilvistä säätä luvattiinkin.

Loppuun vielä pätkä ystävänpäivä tervehdyksestä, jonka sain kampaajaltani (kiitos Johanna :))
"Rakasta niitä jotka ovat sinulle ystävällisiä. Unohda ne jotka eivät sitä ole. Kaikki asiat tapahtuvat jostain syystä. Jos saat uuden mahdollisuuden, tartu siihen molemmin käsin. Jos se muuttaa elämääsi, anna sen tapahtua.
Kukaan ei sano, että elämä on helppoa vaan se on elämisen arvoista."

Petu the kissa hoitaa (nuolee) velipuoltaan Titoa Joulukuu 2008

Kuvan myötä HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!