Loppuviikolla (ke-pe) me ollaan lenkkeilty jok ikinen ilta jäällä. Molemmat ovat saaneet juosta irti, ja ollaan tehty pitkiä lenkkejä kun on niin ihanan valoisaa ;)
Tänään Petu sai sellaisen böllvästiffi hepulin että oksat pois. Se juoksi pientä ympyrää, kääntyi ilmassa ja säntäsi aina Titoa haastamaan leikkiin... ei voinu ku nauraa. En uskalla päästää niitä yhdessä juoksemaan ettei Tito nyt reväytä jalkaansa yhtään enempää. Eli saavat olla irti vuorotellen. Lisäksi näyttää sille, että mitä enemmän ne juoksee sitä pirteämpiä ne ovat. Nyt illalla kun lenkin jälkeen mentiin saunaan, molemmat nakottivat lasioven takana että meki tullaan saunomaan ;)

Norskin aikataulut olivat jo pari päivää sitten netissä. Bullmastiffeja on ilmoitettu 5 kpl, ja huhu kertoo että mukaan on tulossa kovia koiria, mm. nuori uros joka oli viime vuonna Norjan 2. voitokkain bullmastiffi uros. Kuvien perusteella näyttää oikein komealle herralle, joten kova kisa tullaan käymään.

Tosin ei passaa yhtään valittaa, reissukaverin rotua sinne on ilmoitettu 33 koiraa :) Tänään sitten putkahti sähköpostiin numerolappu .pdf muodossa, ja numero oli sitten Vanhasen vaalinumero eli 69 ;) Saapa nähdä löytyiskö mulle meilikumppania, jonka kanssa vähän vitsailla Titon numerosta ;)

Huomenissa on suunnitelmissa mennä mökille taas nauttimaan makkaroista ja ulkoilmasta.
Niistä mun Englannin tilauksista meinasi tulla aikamoinen farssi, mun kortti ei kelvannu minnekkään, ei kelvannu mun toinenkaan visa, eikä Markon visa. Ei auttanut ku lainata kaverin korttia, jolla pankki on OP ei Nordea. Maksu meni heti läpi. Olen soittanut useampaan kertaan Nordeaan, ja tänään selvisi että Englantilaisen firman maksumuoto lähdekoodissa oli "kassapääte" kun sen olisi pitänyt olla "internet" siksi nordean verified palvelu ei hyväksynyt maksua. Laitoin tästä viestiä firmaan, toivotaan että jatkossa muuttavat lähdekoodiaan, että meikäläinen pystyy tekemään tilauksia, mikäli punnan kurssi pysyy tällä tasolla. Muiden pankkien kortit ilmeisesti hyväksyvät muutkin maksumuodot. Kiitos kortin lainasta Sirkalle :)

Olen viime aikoina kuunnellut Samulia. En suureksi yllätykseksi vanhaa suosikkia Edelmannia vaan Raahen poikaa Putroa ;) Suosittelen lämpimästi kuunneltavaksi esim. biisejä Helismaa ja Elämä on juhla.

Tänään leikin yhdellä nettisivustolla jossa kuviin voi lisäillä kaiken maailman tähtiä ja sydämiä, eli tässä meidän Aksa Aapelista mun yksi lempikuvista, jota piti pikkaisen editoida tähdillä.

bT*xJmx*PTEyMzg3OTUzMDczMDQmcHQ9MTIzODc5Aku