Paluu arkeen on tapahtunut. Päivät painetaan duunia, ja illat menee kun nopeeta ettei ehdi kirjoitella :(
Maanantaina olimme Sirkan ja Petun ja Titon kanssa "puhti pois" lenkillä metsässä. Pojat juoksivat niin että seuraavana päivänäkin olivat vielä väsyksissä. Ilma ei kyllä meitä suosinut, tuli taivaan täydeltä vettä.
Tiistai-iltana olikin paljon kauniimpi sää. Olimme Anitan ja Aksan kanssa vähän herkkis tunnelmissa koirien uimarannalla. Meikkiksen herkkis tunnelmat johtuivat osittain myös väsymyksestä, Aksa oksensi edellisenä yönä klo 4 ja en sen jälkeen saanut nukuttua. Aksa leikki kepeillä ja oli iloinen oma itsensä. Anita räpsi Akusta kuvia, kiitos ikimuistoisesta illasta Anita ! Ja *vihi vihi* kuvia saa lähetellä :) 
Keskiviikkona pakkasimme koko konkkaronkan autoon, ja menimme mökille. Taas oli menoa ja meininkiä niin että uni maistui illalla. Akukin pääsi taas pariin otteeseen kahlailemaan veteen. Matkalla ostimme pari pakettia makkaraa, ja paistoimme ne mökissä. Aksa sai luvattoman paljon makkaraa, seuraavan päivän eläinlääkäri jo häämötti mielessä joten fiilis oli haikea ja Aksaa teki mieli hemmotella. Ja taas oli aikamoinen väsy olo. Edellisenä yönä heräsin taas klo 4 sitä ennen näin unta että Aksa oli täysin tervehtynyt, siihen iloiseen fiilikseen heräsin :) Hyppäsin ylös ja kävin tarkistamassa koko mökin onko Aku oksentanut, ja sitten en saanutkaan enää unta.
Keskiviikkona Sanna soitteli, oli ajelemassa Rovaniemeltä kohti Kemiä tokokokeeseen (ja sieltä kotiin Helsinkiin). Sannaa jännitti kun vettä tuli taivaan täydeltä, että tekeekö Aippa mitään. Mutta 1. tuloksen olivat saaneet, HIENOA SUURET ONNITTELUT AINO JA SANNA ! Enää yksi 1. tulos niin koulari on teidän!  Harmi ettette ehtineet poiketa meillä, meitin pojat olisivat olleet ihan myytyjä Veerasta ja Aipasta.
Torstaina sitten koitti se kauan pelkäämä keuhkokuva kontrolli. Ajan piti olla meillä 17.20 mutta saimme kyllä odotella aikamoisen tovin vuoroamme. Aksa kiinnitti aiempaa enemmän huomiota ympäristöönsä, piti kahdelle urokselle vähä möristäkin :) se on selvä toipumisen merkki, eikö olekkin? Kun meidän vuoro tuli, voi hemmetin hemmetti, meitä ennen oli kuvattu juoksuinen narttu ja Akun mielessä ei kyllä ollut muuta kuin ne hajut. Kuvaaminen hereillä ei sujunut niin helposti kuin aiemmin, jätkä pisti kampoihin aika lailla. Ei eläinlääkäri edelleenkään osannut sanoa mitä ne siellä keuhkoissa ovat, mutta selkeästi oli kuvassa muutosta edelliseen. Aiemmin muutos oli hyvin teräväreunainen, nyt esim. alaosasta sitä ei enää pystynyt erottamaan. Toivottavasti se on hyvä merkki!
Jatkamme samalla antibiootilla. Ei ihme että Aksa on oksennellut. Olen antanut antibiootit aina ruoan jälkeen. Ne olisi kannattanut antaa joko "keskellä ruokaa" tai ennen ruokaa jotta ne eivät jää ruokatorveen ärsyttämään vaan painuvat ruoan mukana mahaan. Tulipa taas opittua uutta. Aksalle nyt vihdoin ja viimein sitten aloitettiin lisäksi se kortisoni, lääkärin sanoja lainatakseni "maltillisesti". Pääsimme muuten lähtemään kotiin vasta klo 20, joten ilta oli mennyt kun olimme kotona
Siinä mielessä elämä on helpompaa, että kortisoni lisää ruokahalua, ja toivottavasti saan unohtaa aamuiset kalapuikkojen ja säilykelihojen paistamiset pannulla :) 2 viikon päästä otetaan taas kontrollikuva.Siihen saakka toivotaan että kortisoni tekisi ihmeitä ! Kiitos Miuku taas "kokemusten vaihtamisesta" !
Aksa sai tänään paketin Helmiltä. Meikkis oli ihan tippa linssissä. Paketista paljastui Pedigreen "hampaanpuhdistus luita" paketti. Mistä Helmi tiesikin että ne Aksan lempiluita :)
Mukana oli kirje, jossa luki: "Hei Aku! Helmi toivoo että sinä paranet ja vahvistut. Tässä pieni makupala, jotta ne pahanmakuiset antibiootit peittyvät ja saat herkutella. Hännänheilutuksin Helmi ja sen "mamma""
SUURET KIITOKSET HELMI JA MELINA !
Tänään sitten mietin pääni puhki lähteäkkö vai ei katsomaan erikoisnäyttelyä. Olisi niin kiva nähdä Titon siskot. Olisin päässyt Takasten kyydillä matkaan, olivat menossa päiväselti siellä käymään, mutta sitten kuitenkin päätin jäädä kotiin. Olisi pitänyt lähteä yöllä klo 2 ajamaan Takasille, ja viime viikon jäljiltä tuota univelkaa on riittämiin, joten viisaampi jäädä kotiin. Minun piti esittää Titon toinen systeri, mutta Riikka onneksi lupasi hoitaa homman :)
Tito Hiirinen oli taas reippaana tänään. Ostin Kokkolasta sellaisen hunajanimelän rakkauspokkarin "vieraissa vuoteissa" olen lueskellut sitä silloin tällöin muutama sivu kerrallaan, kovin mielenkiintoinen se ei ole ollut, kevyttä kesälukemista siis. Tänään töiden jälkeen sitten innoistuin lukemaan sitä urakalla, olin jättänyt kirjan sängyn viereen lattialle, jotta jatkan illalla, juuri ratkaiseva kohta oli menossa, käykö käry vaiko ei.... niin saakeli soikoon Tito oli pureskellut kirjan kappaleiksi :( Ei passaa jättää kirjaa lattialle, onneksi ei ollut tuon arvokkaampi tai tärkeämpi opus. Jäi vaan vähä vaivaamaan miten siinä käytiin ...

Huomenna on jännä päivä, Titon siskot kisaavat siis erkkarissa, ja Kukka on Tallinnan INT:issä jonne
olin Akunkin ilmoittanut, mutta reissu taas jää sattuneesta syystä väliin :(
Olisi ollut NIIN UPEAA JA HIENOA jos Aksa ja Kukka olisivat tulleet int-valioiksi samassa
näyttelyssä samaan aikaan. Peukutukset Kukalle me ollaan hengessä mukana !

1825112.jpg
Tässä Tito poseeraa mökillä keskiviikkona. Tästä kuvastahan saisi vetäistyä aikamoisen
sensaatiotarinan, onkohan Tito syönyt taluttajansa, HUI ;)