Täältä suunnalta ei mitään ihmeellistä kerrottavaa... töitä, töitä ja töitä ja iltaisin lenkkeilyä, kotihommia ja kuvaeditointia siinä meidän viikon ohjelma :) nää on varmaan niitä arjen iloja, kun itse ja läheiset sekä koirat ovat olleet terveinä, ja mitään mullistavaa ei ole tapahtunut :) Eilen kävimme jäitä pitkin saaressa lenkkeilemässä, aivan ihanat maisemat, lumiset puut ja kuu paistoi taivaalta. Tänään isäntä oli ollut aktiivinen, kun minulla meni myöhempään töissä, hän oli furminoinut koirat pihalla, varsinkin Titosta irtoaa nyt jostain syystä karvaa. Iltasella leikkasin vielä kynnet molemmilta, kauneudenhoitopäivä siis :)

Lauantaina siis kuvasin ystäväni hääkuvia. Häät on vietetty lähes kuukausi aiemmin, mutta näin jälkikäteen näpsimme lumisia hääkuvia. Aika arctinen reissu, meitsin kuvauspaikka ideat oli sellaisen rämpimisen takana, että mallit olivat ihan jäässä, ja sulho taisi saada aikamoisen flunssan :(
Mutta kuvat on tänään toimitettu hääparille, ja nopeita kun ovat, niin olivat jo teettäneet kuvat/kiitoskortit niistä kuvista mitä ehdin heille aiemmin sähköpostilla lähettää :)
Onnea vielä kerran Kati & Janne ♥!

Sunnuntaina mökkeiltiin, ja kun lauantaiksi tilasimme sinne tien aurauksen, niin pääsimme perille hienosti tällä kertaa ! Kävimme jäällä pitkän lenkin, perjantaina tuli avattua lumikenkäilykausi, ja Sunnuntaina sitten sitä jatkoin. Perinteiset pehmopalat, makkarat ja savulohisalaatit nautittiin lenkin päälle mökin lämmössä.

Titon suku on lisääntynyt, Titon systeri sai 6 ihanaa vauvaa, 5 narttua (joista 4 brindleä ja 1 punainen) sekä 1 red-fawn poika. Onnea Hanna ! ♥

Loppuun pari vanhaa kuvatusta. Tito pari viikkoa sitten mökillä, syy miksi jalat eivät näy kokonaan kuvassa on siinä, että mulla oli kamerassa 300 mm objektiivi paikoillaan, enkä jaksanu rämpiä siinä hangessa yhtään kauemmaksi :)
1297374677_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
totinen ukko

1297375046_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petu lumiturpa (vähä kuolaakin seassa :))