ainakin meillä sisällä ;) nimittäin IHME tapahtui ja saimme vakuutuksen kautta omavastuun hinnalla uuden ilmalämpöpumpun, kun entisen korjautus olisi tullut niin kalliiksi... Juuri oikeaan aikaan se asennettiin, ulkona paukkuu pakkanen, ja meillä pöhisee nyt uusi lämmittäjä :)
Koirat olivat eilen illalla ihan puhki, asennuksessa oli mennyt melkein koko päivä, ja eiväthän ne olleet malttaneet nukkua kun piti seurata mitä tapahtuu :)
Iltasella käytiin kuitenkin -24 asteen pakkasesta huolimatta reipas metsälenkki kelkkareittejä pitkin. Tässäpä se laite on, kännyllä kuvattuna. Olisin mieluusti ottanu beessi/kultasävyisen joka olisi paremmin sopinut sisustukseen, mutta kaikkea ei voi saada :)
1266584467_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään mulla on ollut VAPAApäivä. Hommaa on kyllä riittänyt, elpyä ei ole ehtinyt. Aamupäivä meni siivotessa, sitten hain mustista ja mirristä vähän koirille pakasteita ja herkkuja ku Tito sai Raahen koirakerholta palkinnoksi 15 euron lahjakortin mustiin ja mirriin koska oli vuoden 2009 näyttelykoirakisassa urosten 1.
Sitten ajelin matkahuoltoon hakemaan uuden salaman ja sitten paineltiin metsään Titon kanssa. Ihan mahtava sää, pakkanen lauhtui aamun -26 asteesta ainakin 10 astetta, aurinko paistoi ja me vedettiin rauhallisesti maisemia ihaillen ja meikä kuvia räpsien 1.5 tunnin hankijumppa, lunta oli yli polven kukaan muu ei ollu käyny siellä maisemia ihailemassa :) Petu pääsi Markon kanssa lenkkeilemään.
Ruoan ehdin just kokata ja nyt nokka kohti koulua. Viikonloppu menee siis opiskelessa miljöökuvausta. Aurinkoista viikonloppua kaikille!