Viimein se hetki koitti että saan jäädä joulun viettoon :) Huominen päivä on aikaa tehdä KAIKKI, siivoukset ja leipomukset... *HUOH*
Tosin tää loma ei todellakaan ole pitkäaikainen ilo, lauantai ja sunnuntai on jo päivystystä.

Kelit ovat olleet mitä parhaimmat, eilenkin käytiin 8 km metsälenkki. Titsku sai uuden loimensa Englannista, ja sille meinas käydä heti hassusti! Eilen avasin paketin ja kokeilin loimen sopivuutta Titolle. Jätin sen keittiön pöydälle, ja menin pikku päiväunille. Petu yritti matkaan, mutta en ottanut koska se antaa tassua ja hästää etten saa nukuttua. Olin juuri vaipumassa uneen, kun kuulin auton äänen ja lähdin katsomaan tuliko meille auto (lähinnä odotellaan meidän omaa joululahjaa, tilasimme pienen pienen miniläppärin kun kolme konetta ei mitenkään riitä kahdelle ihmiselle :)) ja Petunia jäi kiinni itse teosta! Oli ottanut pöydältä sen loimen, ja oli puremassa sitä! Onneksi oli ehtinyt vain repiä etuosassa olevia naruja, ei muuta.
Tänään samainen herra PEE veti ilmeisesti herneet siitä että Tito pääsi ensin ulos töiden jälkeen. Jätin "paremmat hanskat" keittiön pöydälle ja otin mennessäni kinttaat käteen eteisestä. Kun tultiin takaisin Herra PEE oli sitten ottanut pöydältä toisen hanskan ja repiny sen... NICE!
Uhkailin jo sitä ulkoruokinnalla jos nuo ilkeilyt ei lopu :)

Tänään olikin säpinää, käytiin ensin Titon kanssa eläinlääkärillä. Titolle laitettiin nenään laitettava ylimääräinen kennelyskä rokote. Rokote on laajavaikutteisempi kuin mitä nelosrokotteessa olevat kennelyskä rokotteet, lisäksi teho on parempi kun se imeytyy nenän limakalvolta. Toivottavasti tällä vältytään tartunnalta! Herra kävi puntarilla samalla, mitenkään radikaalisti paino ei onneksi ole noussut, se oli vajaa 69 kg.
Kun pääsin kotia ystäväni tuli kylään kera miehensä ja 1 v. ja 3v. lasten kanssa. Säpinää riitti kun lapsukaiset intoutuivat välillä juoksemaan pitkin kämppää. Petunia teki siihen malliin tassun annosta taas numeroa, että se oli välillä arestissa portin takana.
Sitten käytiin vielä lenkit kirpeässä pakkassäässä. Kun ruoat oli annettu, unta ei koirien tarvinnu houkutella :)
Ihania jouluposteja olen saanut paljon, SUURI KIITOS joulupaketeista Pia, Jutta, Kira, RiikkaL, Saija, Melina ja Hanna! Avaan ne vasta jouluaattona :) Ja lisäksi extra kiitos Hannalle joululahja avussa! Olet korvaamaton !!!

Loppuun liitän Petunian Espanjan veljen Nicon pojan Bourbonin kuvan. Kovin on tullut setänsä näköön tuo pää :)
1261519945_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Bourbon

Lisää Espanjan kuvia ja mm. kuvia mm. Petun veljen tytön pennuista löytyy täältä.