Niin ne vaan suunnitelmat muuttuu. Hierontakurssi ja shoppailureissu jäi tekemättä. Ensin Pia ilmoitti olevansa kuumessa, ettei pääsekkään kurssille. Sitten Marko ilmoitti teloneensa töissä jalkansa ja näin ollen meikäläisenkin lähtö meni mahdottomaksi. Se ei olis voinu käyttää koiria ulkona ja niille olis tullu liian pitkä päivä. Samalla reissulla oli tarkoitus kyläillä Ninalla, ja Ninakin vielä ilmoitti joutuneensa lähtemään astutusreissulle, joten suunnitelmat muuttuivat kaikkien osalta ;)
Eilen olin töiden jälkeen niin väsynyt, että nukuin klo 19.30 saakka. Sitten sauna päälle ja koirien kanssa metsään.
Tänään sitten kävin päivällä tilaamassa objektiiviini vastavalon suojan valokuvausliikkeestä. Samalla reissulla kävin ostamassa koirille säkin ruokaa, ja lisäksi pusseja joissa on ainekset valmiina yrjölän puuroon ja muutaman kilon lihaseosta ja neuta. Sitten kävin vetämässä näyttelytreenit, paikalle ilmaantui tasan yksi koira! Sen jälkeen piti ottaa pienet päiväunet. Sitten Marko alkoi esitellä koipeaan, se oli koko jalkaterä ja nilkka turvonnu ihan kamalaksi, lisäksi se oli osittain sininen... pakotin sen lähtemään Ensiapuun näyttämään sitä koska sitä ei eilen työterveyshuollossa oltu kuvattu. Sillä aikaa kun Marko oli lekurin puheilla, me käytiin pieni lenkki Petun kanssa sairaalan ympäristössä. Yksi mies pysäytti auton ja tuli sieltä ulos ja kyseli yhden hotellin sijaintia. Pyysin Petun istumaan ja se istua nakotti kiltisti mun sivulla kuin fiksumpikin koira ennen kuin sen vapautin :) Miehellä oli meinaan joku smokki päällä, ajattelin että pienet kuolavanat niissä housuissa ei olisi näyttänyt kivalle :) Markon haettuani mentiin kotiin kokkailemaan ruokaa (jalkaan oli nyt laitettu liimaside, ja sitä ei edelleenkään kuvattu). tein ihanaa "texmex lasagnea" laitan loppuun ohjeen, resepti napattu á la maken blogista, kiitos! Perään laitoin uuniin koirille yrjölänpuuron. Sitten olikin aika painella Titon kanssa lenkille. Käytiin ihan kotimetsissä lenkkikaverina Saija puhelimen välityksellä :)

Päivällä riekuttiin Titon kanssa tuossa aitauksessa, tässä pari otosta Herrasta joka siis 15 kk.
Kuvat ovat huonoja, kun asetukset kamerassa oli päin p.... se tässä mun kamerassa on heikko puoli, ettei siinä oli olleskaan automaattisäätöjä ja sitten kun säätää kameran johonkin määrättyyn valoon / tilaan niin seuraavan kerran unohtaa missä valossa/tilassa on edellisellä kerralla kuvannut ;)
Sitten näyttää olevan ihan samaa vikaa ku Petulla, takajalat jää mihin sattuu...
2084230.jpg
mikä tuolla metsässä liikkuu ?

2084231.jpg
Tito vahtihommissa

Ja lopuksi se resepti, tän helpompaa lasagnereseptiä ei ole :)

TORTILLALASAGNE
8 tortillaa
400 g jauhelihaa
1 pss taco-mausteseosta
1 sipuli
1 prk ananaspaloja
1 prk tomaattimurskaa
1 tlk Cheddarjuustodippiä

Ruskista jauheliha ja mausta se mausteseoksella. Lisää hienonnettu sipuli ja kääntele hetken aikaa. Lisää ananaspalat mehuineen joukkoon ja sekoita vielä tomaattimurska joukkoon ja anna kiehahtaa. Lado vuoan pohjalle ensin 2 tortillaa, sitten kastiketta ja taas 2 tortillaa ja jatka näin, jätä kuitenkin päälimmäiseksi tortillalevyt ja kaada juustodippi päälle. Paista 225 asteessa n. 15 min.