Imac saapui toissapäivänä, ja tässä on tehty pari iltaa tuttavuutta ;) lyhyen tuttavuuden perusteella voisin sanoa että olen aikas MYYTY ;) Ihan eri maailma tää ei ole winukkaan verrattuna, mutta osittain uutta ja siksi se varmaan onkin niin kivaa! Koneen käyttöönotto oli äärimmäisen helppo. Kirjaimellisesti se YKSI TÖPSELI seinään (tässä paketissa on siis vain näyttö sekä langaton näppis ja hiiri ja siis YKSI johto) sitten vastailin muutamaan helppoon kysymykseen ja sitten se oli siinä, kaikki ohjelmat valmiiksi asennettuna ja verkkoyhteydet toimi ilman mitään asetuksia. Ainoastaan kieltäydyin kohteliaasti profiilikuvasta jonka kone olisi kamerallaan musta näpänny, ja valitsin kuvan ihan valmiista galleriasta ;) Oli meinaan sen verta hiukset päätä vasten ja vanha villapaita päällä Nauru Uutta minulle on mm.useampi pöytäpinta joita saa kätevästi vaihdeltua, "alapalkki" on nyt historiaa.

Tänään asentelin tutun firefoxin selaimen, ja huomisen suunnitelmissa olis asentaa adoben paketti joka sisältää mm. InDesign CS4, Photoshop CS4, Illustrator CS4, Acrobat 9 Pro, Flash CS4 Professional, Dreamweaver CS4, Fireworks CS4, Contribute CS4, After Effects CS4, Adobe Premiere Pro CS4, Soundbooth CS4, Adobe OnLocation CS4, Encore CS4, Adobe Bridge CS4, Adobe Device Central CS4, Dynamic Link, Version Cue CS4... HUH HUH ! Uuden opettelu ei lopu ihan hetkessä !!! Lisäksi suunnitelmissa on kotisivutilaa, tallennustilaa, oma domain ja nimipalvelu, sql-kanta jne. paikkakin on jo tiedossa ;) Suunnitelmia siis on, kunhan joku antais mulle vuorokauteen lisää muutaman tunnin, KIIITOOOOSSS!
Seuraavassa vielä kuva mun uudesta "silmäterästä" ;)
1259613418_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikonloppuna viimein sain asennettua skannerin myös paikoilleen, ja muutamia kymmeniä vanhoja kuvia sillä kokeilin skannailla. En omista koiristani, vaan ihan Bullmastiff lehteä varten. Löytyipä sieltä muutama vanha Bullberry koirakin muistojen arkistoista, niitä tuli myös skannattua. Pitänee laittaa niitä kuvia tännekkin näytille. Osa niistä on Titon sukulaisia :) Mutta se Imacista, laitteista ja koneista tällä erää. Palaan VARMASTI vielä asiaan toiste ;)
Viikonloppuna hankittiin koissuille uusi sohva. Se vanha nahkainen rumilus on häirinnyt silmää jo pitkään, mutta sopevaa ei ole löytynyt, kun vaatimuksena oli väreinä joko harmaa tai oranssi ja sitten mitään irtotyynyjä sohvassa ei saisi olla. Nyt sellainen toiveet täyttävä soffa tuli vastaan, ja nyt se sitten on meillä! Kyllä koirien kelpaa nyt köllötellä :)
1259613459_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuten kuvasta näkyy sohva on sävy sävyyn tapettien oranssien kukkien kanssa :)

Viikonloppuna tuli käytyä myös mökillä, ja sitten käytiin syömässä Kalajoella Mamma Leonessa. Aivan taivaallinen broilerin filee aurajuusto täytteellä ja ristikkoperunoilla, suosittelen !!!
Ilmat ovat edelleen todella kurjat, sekä arkisin että viikonloppuisin aina on PIMEÄÄ ja aina SATAA :( Olen luvannut useamman "kuvauskeikan" mutta eipä niitäkään pysty toteuttamaan näillä keleillä. Se Mervin ihqu varsakin ehtii varmaan kasvaa aikuiseksi ennen kuin pääsen siitä kuvia näpsimään :( Osa olisi ollut joulukorttikuvauksia, niitäkin on kohta myöhäistä kuvata. Puhumattakaan omista joulukorteista ... ja lahjoista. *HUOH*
Toivottavasti perjantaina ei ihan taivaan täydeltä tulisi vettä, että saisin edes muutaman kuvan Pian Divasta näpättyä. Kiitos Pia "lihamestari", 35 kg lihoja odottelee perjantaita ja meidän pakastimeen siirtoa:) Otin tällä kertaa perus mahojen ja jauhelihojen lisäksi myös lohta, sisäelinseosta ja maksaa.
Tänään menin suoraan töistä kampaajalle, ja siellä meni sen verran myöhään, että jätettiin Petunian kanssa tokotreenit väliin. Ostin kokeeksi uutta hiuspuuteria, jota olen kuullut kehuttavan, tänään sitä jo eka kertaa mulle laitettiin. Illan treenit kuitenkin korvasi pitkä metsälenkki ihanassa kuutamossa ja pikku pakkasessa. Kuu oli niin kirkas, että se korvasi melkein lumen puutteen ;)
Tää mun viisaudenhammas tarina ei ota loppuakseen... ne itsestään irtoavat/sulavat tikit eivät sitten irronneetkaan itsestään, mun piti käydä ne tänään poistattamassa hammaslääkärillä. Josko se hiivatin kolo nyt viimein alkais umpeutua ?!

Nää viikot vilahtaa hujauksessa, perässä ei pysy millään. Pohjoismaiden voittaja näyttelykin on vajaan kahden viikon päästä. Näyttelyä tärkeämpää mulle ja Titolle on tavata pitkästä aikaa Saija ja Harri joiden luokse mennään yöksi Lahteen ♥ Bullmastiffeja oli ilmoitettu mukava määrä, taisi olla 45 kappaletta.
Tätä reissua ennen kuitenkin perjantaina Kokkolaan, ihanaa nähdä Diva ja Pia ja tietty vesi herahtaa kielelle kun ajatteleekin Pedeä Kieli ulkona
Loppuun vielä yksi kuva söpöstys Petuniasta reilun viikon takaa. Pee on mielestäni valokuvauksellinen ja sitä on HUOMATTAVASTI helpompi kuvata kuin Tito the duracelia ;)
1259704421_img-d41d8cd98f00b204e9800998e