Olipas erilainen ja kiva lenkki tänään :)
Tehtiin siis kimppalenkki joka oli pituudeltaan reilut 10 km, mukana oli lähes 30 ihmistä ja varmaan lähemmäs 50 koiraa, ja 3 hevosta.
Tarkoituksena olisi tuoda kanssa kulkijoille heijastimen tärkeys esille, että ihmiset hoksaisivat käyttää heijastinta myös katuvalojen alla.
Olimme kerjänneet kuka mistäkin heijastimia, turvaliivejä ja remmin jatkeheijastimia, ja meillä kaikilla oli niitä yllämme PALJON :) jaoimme heijastimia myös vastaantulijoille.
Toivottavasti herätimme huomiota ja ihmiset ajattelemaan heijastimien tärkeyttä !
Paikallislehdet kävi tekemässä tapahtumasta jutun :) Pitääkin kerrankin hakea lehti jo aamulla postilaatikosta, yleensä se jää luettavaksi vasta töiden jälkeen, varsinkin nyt kun on kolme koiraa talossa, aamulenkitykset ja ruokinnat vievät aikaa, siis hyvästi aamukahvi ja rauhassa luettu tuore sanomalehti !
Olin mukana Petu petterin kanssa. Oikein fiksusti Petteri käyttäytyi vaikka ei ole koskaan nähnyt hevosia aiemmin. Tuli taas todettua että duracell se petu on, ei minkään voi :(
kotiin tultuamme se remusi sellaiset 1.5 tuntia titon kanssa, ja kun olin lähdössä titon ja akun kanssa metsään, petu oli sitä  mieltä että hän ei ole IKINÄ KOSKAAN päässyt lenkille, ja se piti ottaa mukaan ;)
1061798.jpg

1061802.jpg
kuvat: Johanna Flink