Tänään sitten treenattiin aikuiskoulutuskeskuksen pihassa vimpat treenit ennen kisaa. Aku teki kyllä innokkaasti, mutta osittain liika innokkuus haittaa ja homma mene säheltämiseksi. Maahanmenot se teki nyt ihmeellisen hitaasti ja haluttomasti. Otin lopuksi Petulla seuraamista, liikkeestä maahanmenoa ja luoksetuloa. Petun taidot kasvaa kohisten ja se on täysin eri tyyppinen koira kuin Aku. Se ei sähellä vaan keskittyy ja seuraa minun jokaisesta elettä. On todella paljon nopeampi kuin Aku. Aika näyttää miten Petu tuosta kehittyy.
Sunnuntain kisassa oli lähes 20 alokasluokan koiraa, luokka alkaa klo 12.40 joten onneksi ei tarvi kukonlaulun aikaan herätä.

Treeniporukassa meillä oli todella vaisu tunnelma, kuulimme tänään suru-uutisen, treenikaveri Möhkö oli nukkunut pois tänään :(
Möhkö oli vasta 2 vuotias, ja sille oltiin tehty kastraatio leikkaus tänä aamuna. Leikkaus meni hyvin, mutta heräteltäessä koiraa sen sydän pysähtyi ja sitä ei enää saatu elvytettyä. Aivan kamala tapaus, ja miten näin voi käydä nuorelle koiralle ?