taas tänään pentukurssin merkeissä. Voi että Minna osasi vetää taas mielenkiintoiset ja haastavat treenit ;)
siellä ei käy aika pitkäksi, eikä tarvii kenenkään seisoskella.
Ensin otimme ihan peruskontakti harkkaa ja seuraamisia. Sitten jatkoimme luoksetuloharjoituksia.
Ne olivatkin käyneet viime kerrasta haastavimmaksi ;) Siis Minna laittoi puoleen matkaan luoksetuloa 2 pehmolelua, ruokakupin jossa nami ja pallon luoksetulomatkan varrelle ! Ja kuten kaikki voitte vain arvailla, miten meidän Tiihisen kanssa kävi. Eka kerralla jätkä teki erittäin upean noudon. Nappasi matkalta tennispallon suuhun ja toi sen mamille. Toisella kerralla otti jo pehmolelun suuhunsa mutta sain huutelemalla pois. (mainittakoon tässä yhteydessä että KUKAAN MUU kurssilaisista ei koskenutkaan noihin matkan varrella olleisiin esineisiin) Mutta sitten parilla vimppa kerralla, kun oikein rapisutin namipussia ja huutelin, ja se malttoi jättää lelut ja kupit rauhaan :)
Sitten otettiin istumaharjoituksia jossa jätimme koiran 1-2 m päähän, sitten menimme kyykkyyn, hypimme ja kiersimme koiran ja koiran tuli pysyä paikallaan. Otimme myös nameilla harkkaa jossa nami laitettiin polven päälle ja koira sai sen ottaa vasta erillisestä käskystä.
Sitten otimme mitä erilaisimmilla variaatioilla seuraamista "koirakujan" läpi, vimpassa harkassa etäisyyttä ei todellakaan ollut enää paljoa.
Sitten teimme hauskan testin. Olin VARMA testin tuloksesta ennakkoon, mutta Titsku yllätti meikäläisen!
Eli ensin pistimme namin ruokakippoon siten että Tito näki sen. Seuraavaksi leikin Titon kanssa lelulla, lelu pistettiin noin metrin päähän ruokakiposta. Sitten leikittelin Titon kanssa ilman namia ja lelua.
Tämän minä siirryin jonon jatkoksi kyykkyyn puhumatta mitään. Ohjaaja piti Titoa remmissä kauempana, ja sitten Tito päästettiin irti, ja katsottiin miten Tito toimii, minkä valitsee ekana?
Olin SATAVARMA että Tito valitsee sen ruokakupin, mutta EI, herra juoksenteli meikäläisen luo ekana!
On mulla fiksu pentu :) Sitten haisteli lelua ja kävi seuraavaksi kupista syömässä namit, ja palasi taas mun luo.
Lopuksi aloittelimme näyttelyharkkaa, eli seisotimme koiria. Titolla on iskostunut päähän nyt se istuminen,
seisominen alkoi olla jo melkoisen hankalaa muistaa. Nyt taas sitten seisomisharkkaa.
Tulomatka sujui tällä kertaa ihmeen rauhallisissa merkeissä, keskustelut menivät välillä jopa vakaviksi.
Mutta huomenna jatketaan. Tupos ja BH-kurssi kutsuu :)
Se piti vielä mainita että kurssin aikana meidän makkari oli muuttunut valtavan kokoiseksi!
ollaan uusittu kaapistot, ja markon entinen työkaveri oli hakenut meidän vanhat kaapit pois, ja nyt on eri avara fiilis :)