Juu todellinen lepopäivä :)
Kun heräsin kävin koirien kanssa pienet metsälenkit ja aloin siivota. Sitten laitoin ruokaa ja lähdin töihin tekemään muutaman rästijutun.
Sieltä tultuani ehdin vaihtaa lennossa lenkkivaatteet ja ottaa Titon kyytiin ja menoksi. Olin sopinut kaverin kanssa lenkkeilytreffit. Nameja oli tasku pullollaan, kun hiukkasen hirvitti mun kaverin tapaaminen, kun mun kaveri odottaa vauvaa ja Tito on niin sairaan innokas kun näkee ihmisiä. Hyvin meni ja sain sen hyvin hallittua ettei päässyt intona tönimään / hyppimään kohti isoa masua :) Alku on aina hankala, lenkillä sitä kiinnostaakin hajut yms. Lenkin jälkeen tietenkin jäätiin vielä suustamme kiinni, joten reissuun meni aikaa niin että sillä välin ehti tulla jo pimeä :) Ajoin kaupan kautta kotiin ja matkalla laitoin Sirkalle viestin että kiinnostaisko iltalenkki. Sovimme tärskyt halpahallin pihaan. Ehdin lennossa vaihtaa koiraa ja taas mentiin. Kun kotiuduin Big Brother olikin alkanut, joten lysähdin sohvalle katsomaan jännittävää show:ta ;) T'ällä kertaa se olikin OIKEASTI jännä kun taloon tuli Afrikasta "vaihtoon" asukas :)
Huvinsa kullakin :)
Iltasella makselin vielä laskuja, ja ilmoitin Titon messariin. Sairaan kalliit ilmomaksut, siis halvinkin.
Jyväskylän taidan sittenkin jättää väliin. Innostuin ilmottautumaan Pian kanssa yhdelle koiran hieronta kurssille, ja se on just samana viikonloppuna. Tito on 1 v 2 kk eiköhän tässä ehdi vielä cacibeja keräillä :)

Postiini oli putkahtanut kuvia Espanjasta, tällä kertaa sain pitkästä aikaa kuvia Perlasta. Olen saanut enemmän kuvia Pamelasta ja en pitkään aikaan ole nähnyt Perlaa.
Mua alko huvittamaan kun kuvat näin, kyllä on enemmän tämän tytön naama tullut setäänsä kuin isäänsä :) Minusta muistuttaa jotenkin meidän Petua :) Tyttönen on kuvassa noin vuoden ikäinen.
1997770.jpg
Petu naisena, vai mitä mieltä olette ;)

Huomenna sitten Kokkola kutsuu taas vaihteeksi... mitähän kivaa sitä löytyykään tällä kertaa :)