Kävin treenaamassa tässä lähellä olevalla kentällä ihan kaksistaan poikien kanssa.
Akulla yritin treenata lähinnä seuraamista, ja parantaa sitä seuraamispaikkaa. Laitoin makkaran omien huulien väliin jolla oletin saavani kontaktin ja seuraamisasennon paremmaksi, mutta Aku alkoi vaan hyppiä ja seuraaminen sujui entistä huonommin.
Otin muutkin liikkeet ja ne meni hyvin. Sunnuntaina on kisat, ei auta ku tyytyä siihen miten seuraamiset menee, ja yrittää petrata muissa liikkeissä.
Petu taas sitten seuraa ihan toisessa paikassa :) Se on lähes kiinni mun jalassa, ja kun en ole sellaiseen tottunut, talloin sen varpaat varmaan 50 kertaa. (eiköhän sekin tällä menolla opi, että jättää metrin etäisyyden :)) otin Petulla myös muut aloluokan liikkeet ja hyvin meni. Ainoastaan luoksetulossa jouduin antamaan käskyn kahteen kertaan kun Petu taas keskittyi katselemaan vieressä menevän tien liikennettä....
Akulla en nyt treenaa enää ennen kisoja. Voi kun saisimme sen viimeisen 1. tuloksen ja pääsisimme treenailemaan uusia asioita. Marko teki eilen Akulle noutokapuloitakin valmiiksi.
Kisan piti olla ulkokentällä, mutta tänään tuli tieto että se on siirretty maneesiin, koska viikonlopuksi on ennustettu huonoa säätä.