tän viikkoisten lenkkien osalta voi puhua jo kuntoilusta lenkkeilyn sijaan. Ollaan joka ikinen ilta käyty kahden tunnin pitkät lenkit. Ollaan liikuttu metsissä ja jäällä ja vähän tielläkin.
Tänään metsässä sain kuningasidean kun rämmittiin siinä syvässä hangessa niin että hiki valui selkää pitkin... *tahtoo lumikengät* ! Joku oli siellä lumikengillä metsässä mennyt, ja niillä meno on varmasti kevyempää, kuin hangessa rämpiminen. Lisäksi jos ottaa sauvat matkaan, saa liikettä myös niskoille. Siis ensi viikolla lumikenkien ostoon ;) Katselin sen verran netistä, että ihan ilmaisia ne ei ole alle satasen ei saanu juuri minkäänlaisia lumikenkiä.
Ilmat ovat kyllä suosineet, mutta näillä lauhoilla ilmoilla on se miinuspuoli, että lumi upottaa joka paikassa, myös jäälläkin lenkkeily on raskasta. Lisäksi jäällä oli paikoittain sulakohtia, vesi noussu jään pintaan, niin ei oikein tiedä varmasti missä uskaltais kulkea.

Tää viikko on ollut itselle hemmotteluviikko, maanantaina kävin hierojalla ja tänään kampaajalla :) Rahareikiä on ollut muitakin, auton lämpöpuhallin alkoi ääntää siihen malliin, että koko puhallin oli vaihdettava uuteen :( Siitä oli menny laakeri, ja mun järkeen ei mahdu miksei laakeria voi vaihtaa, vaan pitää vaihtaa koko puhallin :( Pääasia on kuitenkin se, että puhallin toimii nyt, ja voin hyvillä mielin antaa toimivan auton vaihdossa sitten kun sen aika tulee. Tää puhallinhan oireili ensimmäistä kertaa jo messarin aikaan, ja siksi sinne oli lähdettävä volvolla.

Tälle viikolle on mahtunut monenlaisia tunteita, ikävin asia on se, että Pia joutui luopumaan Divasta :( Parin viime viikon aikana Arwenilla ja Divalla on ollut "valtataisteluita" ja kumpikaan ei anna periksi. Ainoaksi järkevä ratkaisu oli tässä tilanteessa se (kun tähän saakka selvittiin pienillä hampaan reikäsillä molemmissa koirissa) että Diva palautui kasvattajan luo eilen. Tänään Diva on ollut emänsä Lapun kanssa koko päivän, ovat leikkineet ulkona ja olleet muutenkin samassa tilassa myös ilman valvontaa ja hyvin on tähän saakka mennyt. Toivotaan että Diva kotiutuu emänsä ja emänsä siskon luo ja että arvojärjestys siellä pysyisi selkeänä. Voimia Pialle! Olen sitä mieltä, että kaikella on tarkoituksensa, ja tässä jäämme odottelemaan että mikä tämän ikävän asian tarkoitus oli... :(

Huomenna onkin perjantai, ja meitsin opiskelut alkavat huomenna. Kun on niin vähän tuota puuhaa entuudestaan, niin pitihän tässä vielä työn ohessa aloittaa 1.5 vuotta kestävät opiskelut. Helppoa ei tule olemaan, mutta periksi ei anneta :) Sen verran arvokaskin koulutus on kun sen itse joutuu maksamaan, että motivaatio täytyy olla kohdillaan.
Eli jos hyvin käy, musta tulee "isona" ammattikuvaaja, eli alan suorittamaan valokuvaajan ammattitutkintoa. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti valokuvausalalla työskenteleville henkilöille, jotka haluavat laajentaa ammattitaitoaan ja osaamistaan. Joten ihan alkeista ei aloiteta, niin saa nähdä pysyykö meikkis muiden mukana. Koulutus keskittyy lähinnä studio ja miljöökuvaukseen ja kuvailmaisuun ja photo shop on tietenkin koulutuksessa vahvasti myös mukana ja sen perustaidot tulikin jo hallita koulutukseen hakiessaan. Kouluttajat on valokuvauksen ammattilaisia ympäri Suomea, eli kouluttajat vaihtelee, sekin on mielestäni hyvä asia. Tutkinto suoritetaan näyttökokeena ja jonninlaista työharjoitteluakin pitäisi suorittaa. HUH! Jotku ne oppii kuvaamaan ihan ilman mitään kursseja, toiset taas ei :)
Eli koulussa vierähtää myös lauantai, ja kun matkoihinkin menee aika lailla aikaa, kun koulutusta ei täällä Raahessa järjestetä, niin saakin sanoa, että viikonlopun suunnitelmat onkin lyöty lukkoon. Ja tästä eteenpäin aika moni muukin päivä ja viikonloppu ;)
Ja Kaisa: ne sun blogissasi olevat vihi vihi vihjailut voi hyvinkin käydä toteen, kun meitsi tarvii harjoitusta ;)
Loppuun vasten aurinkoa otettu kuva meidän lenkkimaisemista tältä viikolta:
1263507160_img-d41d8cd98f00b204e9800998e