Nappasin herkkupuoti nimisestä blogista reseptin ruiskanahampurilaiselle ja omatekoisille ranskalaisille.
Hyvää tuli, kiitos ideasta :)

jos joku haluaa kokeilla, tässä resepti.

Yhteen hampurilaiseen tarvitset:
1 reissumies
1 broilerin filepihvi
salaattia
tomaattia
sipulia
suolakurkkua
hampurilaiskastiketta
ketsuppia
Paahdoin ruisleivät leivänpaahtimessa ja kanafileet paistoin pannulla kypsäksi. Sitten kasaamaan.
Oli pakko tehdä vähän reseptistä poikkeava "muunnelma" kun ei sattunut kaapista kaikkea löytymään.
eli kanafileen ja ruisleivän väliin tungin eiliset fetasalaatin jämät ja lisäksi sinappia, ketsuppia ja majoneesia, ja pari juustosiivua -  hyvää näinkin ;)

Ranskikset
Kuorin 6 keskikokoista perunaa ja lohkoin ne. Levitin uunipellille ja sivelin pikkasen oliiviöljyä pullasudilla pintaan. Ripottelin pintaan perunamaustetta ja suolaa. Uunissa 225 asteessa noin puoli tuntia ja olivat valmiit.

Tein vielä "iltapalaksi" pannaria jonka ohjeen bongasin "herkkusuun paratiisi" nimisestä blogista. Pannukakun nimi oli "maailman mehevin pannukakku" ja kieltämättä aikas mehevää se olikin jäätelön ja vadelmahillon kera :)

Maailman mehevin pannukakku
8 dl maitoa (käytin rasvatonta)
2 munaa
100 g sulatettua voita tai margariinia
reilu 1 dl sokeria (ohjeessa 1 1/2 dl)
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista 200 asteessa 30-35 minuuttia