otsikko voisi olla mun kesäpaidan teema, sellaisiakin nimittäin näytti olevan netissä myynnissä, jos nyt ei kuitenkaan ;)
Joka tapauksessa, pitkän etsiskelyn jälkeen sitten olen luultavasti löytänyt omani. Siis sen viton jota olen katsellut pidemmän aikaa. Tää kaara on nyt mulle varattu, ja perjantaina lähdemme sitä katsomaan (ajomatkaa noin 350 km), ja jos kaikki on kuten myynti-ilmoituksessa, se muuttaa meille :) Se on uudenkarhea ja vähän ajettu ja värikin meni seulasta läpi. Malli on juuri se lyhyt ja ilmastointi löytyy ja takaosa on valmiiks sisustettu, voiko muuta toivoa ?
Eilen katsastin entisen ja meni hienosti läpi jollain rekkarikilven valon palamishuomatuksella. Tänään ollaan sitten puunailtu siitä enimpiä koirankarvoja pois myyntikuntoon. En jättänyt autoon sitä mun Englannista tilaamaa rautakalteria joka sopii korkeampaankin autoon, vaan myyn sen erikseen. Jos jottain kiinnostaa, voipi otella yhteyttä ;)

Viikonloppu meni hujauksessa, tuli levättyä kunnolla. Lauantaina ensin tehtiin suursiivous kotona ja sitten mökkeiltiin, ja sunnuntaina meillä kävi hieroja Titolla kotona. Tällä kertaa ei suoranaisesti hierottu, vaan käsiteltiin nämä pakaroiden ja lannealueen vyöhykkeet joka vaikuttaa syviin lihaksiin. Muuten sunnuntaipäivä menikin tehdessä kuvakollaaseja, rippitytön perheelle tein erilaisia kollaaseja ottamistani kuvista, ja niistä sitten teetettiin suurennoksia, 24 suurennosta lähti tilaukseen :)
Sunnuntai-iltana löysin Titon poskesta punkin, varmaankin tuli mökkireissulta! Kaksi reissua olen tehnyt tänä kesänä meren rantaan, molemmilla kerroilla koirat ovat saaneet punkin. YÖKS!
Tuli taas tehtyä tilluuksia, myönnettäköön että alan olla ihan shoppailufriikki :( Tilasin jenkeistä vähän kameratarvikkeita uutta kameraa varten, ja sitten erehdyin taas googlettamaan jotain nettishoppaaja blogeja, ja ennenkuin huomasin olin tilannut Englannista 5 puseroa ja vyön. *huokaus*. Nyt täytyy vähä rajoittaa tätä hommaa. Pitäisi laittaa blogiin uusi kategoria "shoppailut" niin vois sitten jälkikäteenkin ihmetellä mitä kaikkea on tullut tilailtua :)

Eilen tokoteltiin Petun kanssa, aika lämpimästä säästä ja sääskistä huolimatta meni ihan kivasti. Otettu liikkeestä istumisia, sivulletuloja, ja luoksepäästävyysharjoituksia ja paikallaoloa. Sen jälkeen paineltiin vielä metsään juoksemaan.
Tänä aamuna tuli Ruotsista tilaamani objektiivit. Olin juuri lähdössä töihin kun pakettia mulle kuskattiin, ja olin oikeasti saada sydärin kun avasin oven ja setä oli oven takana:( Ja päivällä sain soiton että huollossa oleva objektiivi korjataan takuuseen. Hienoa! Tosin laitan sen myyntiin. Toivottavasti uusi kamera tulisi huomenna, odottavan aika on pppiiitttttkkkkääää ! Kauppoja tein vielä yhdestä objektiivista Ruotsiin, mutta linssissä oli pieni jälki (oli siis käytetty) ja se pistää vähän miettimään, vaikka lupasikin pudottaa hintaa.
Petunian korva on oikkuillut, ja sitä on saanu puhdistella harva se päivä. Tiedän tasan tarkkaan mistä se johtuu: annoin sille Titon ryhmäsijoituksesta voittamaa ruokaa joka ei sovi sille (Canami) pitäisi käydä ostamassa säkki entistä ruokaa joka pääsi loppumaan. Ei kannattaisi kokeilla sen kanssa. Tito kun on kaikkiruokainen, niin ei ne käyttämättä jää :)
Koko loppuviikko on buukattu taas täyteen kaikkea, ja viikonloppu menee täysin kuvausten merkeissä jos nyt se mun hiivatin kamera vaan tulis :(
Loppuun vielä toukokuun lenkeiltä kuvatus Titosta joltain metsälenkkeily reissulta.
1276028228_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ps. Titon systerin Lapun tyttö Tiku oli näytellyt viikonloppuna Tallinnassa. Kotiintuomisina oli VSPjun, EEJV-10, junSERT, PN2 sijoitukset. Hienoa ja onnittelut Hanna !