Taas on viikko vierähtänyt vilauksessa ja pääsee nauttimaan viikonlopun vapauksista. Tosin se on tänä viikonloppuna hieman rajoitettua, kun meikäläisellä on työpaikan päivystys :(

Kuluvalla viikolla ei mitään ihmeellistä tapahtunut. Tito hierottiin tiistaina.
Ilokseni voin todeta, että selkä oli edelleen auki ja mitään hälyyttäviä jumeja ei koirasta löytynyt :) Aikamoinen show nää hierontasessiot on... Petu on äärettömän kateellinen siitä että Tito pääsee hierontaan ja se on pakko laittaa pois häsläämästä ympäriltä. Pistin sen siis olohuoneen puolelle portin taakse. Vahingosta viisastuneena, kun edellisellä kerralla se ponkaisi kuin kenguru portin yli ladoin portin eteen kaksi korkeaselkäistä baarijakkaraa, ettei herrasta olisi harmia. Ei menny kuin kaksi sekuntia kuin sieltä hypättiin PAIKALTA sekä portin että kahden baarijakkaran yli. Uskomatonta mutta totta !!! Onkohan koirille olemassa mitään korkeushyppykilpailua ? Meidän Petunia voisi olla siinä aikas hyvä ;) Luvattiin kuitenkin Petunialle että ens kerralla on sen vuoro päästä hierontaan :)

Keskiviikkona mulla oli oma hieronta. Olkapäämurtuman jälkeen hieronnassa käynnit (sekä jumppaaminen) on jääny aika vähälle ja sen kyllä huomas. Koko toinen puoli yhtä jumilaattaa kuulemma :( Ja vielä tänäänkin tiedän tasan tarkkaan missä tuli keskiviikkona käytyä, paikat on hellinä edelleen !!!
Treeneihin ei sitten tällä viikolla päästy, sattuivat hieronnat harmittavasti päällekkäin treenien kanssa. Ehkä ensi viikolla...

Kuten kirjoitin tuossa edellisen kirjoituksen kommentti osiossa, Eagle packia ei enää Eurooppaan saa (tilalle tullut korvaava Eaglen golden - versio) niin piti hädissään yrittää vähä hamstrata sitä. Eli tilasin yhdestä nettikaupasta sitä kaks säkkiä. Nekin oli viimeiset, sielläkään ei enempää ollut. Nyt pitänee uskoa että ruoan vaihto on edessä :( Kalliimmaksi nettitilaukset eivät tulleet, nimittäin säkin hinta oli sen verran edukkaampi kuin paikallisissa kaupoissa että sain ne pikkaisen edullisemmin kuin paikallisesta liikkeestä ostettuna vaikka postikulut lasketaan mukaan.
Oon mä muutakin shoppaillu... tuli tilattua pitkään haaveilemani skanneri, jolla voi skannata myös negoja ja dioja. Lisäksi sain kaupan päälle väritulostimen. Tänään ne on lähteneet kohti Raahea, ensi viikolla pääsee skannailemaan :)

Eilen lenkkeiltiin Tuomiojan metsissä, ja taas nähtiin sellaiset tuoreet tassun jäljet ilman ihmisten jälkiä, että lenkillä pikkasen taas hirvitti :) Miten ihminen voikin antaa mielikuvitukselle vallan, ja tuntuu että joka puskan takana on ilves tai susi :) Ilman petoja saatiin lenkki tehtyä kaikesta huolimatta.

Viikonlopun tärkeimmäksi asiaksi nousee se, että on pakko saada purettua pahvilaatikot työhuoneen kaappeihin. Sitten on kiva asennella uutta skanneria :)
Toivottavasti ilmat suosii että pääsee kuvailemaan Mervin takkuharja-varsaa ja miksei koiriakin. Rentouttavaa ja sikaviruksetonta viikonloppua!

Kuluva viikko toi myös suru-uutisia, suuret osaanottoni Anita! ♥ Ja voimia suureen suruun!

"Karkaa pilvien taa
mieleni musta,
kirkastaa taivaan
muistot Sinusta. "


Loppuun taas vanha kuva, mutta odottakaapa kun skanneri laulaa, sitten niitä vanhoja kuvia vasta tuleekin :)
1258149567_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petunia ja sonninsuti vuonna 2006