Loma on edennyt hurjaa vauhtia, perässä ei pysy kohta viikko enää jäljellä :(

Palaan taaksepäin viime viikkoon, eli viime viikolla mökkeilimme hyvin helteisissä tunnelmissa tiistaista perjantaihin. Mökiltä palattuamme pysähdyimme tulomatkalla yöuinnille parhalahden kultarannan uimarannalle. Ko. ranta sijaitsee Hankiventien varressa, ja aikamoinen etsiminen oli, että ko. ranta löydettiin. Mutta kun se löytyi, ei kaduttanut hetkeäkään että sinne menimme, upeaa matalaa hiekkarantaa silmänkantamattomiin, ja kuu paistoi eikä rannalla ollut ristin sielua, joten nautimme koko porukalla yöuinnista :) Ainoa ärsyttävä tekijä oli sammakot, joita oli todella PALJON rantaan menevällä polulla.Tito taisi yhtä napata kunnolla, ja irvistelyistä päätellen maku ei ollut herkullinen :)
Seuraavassa vielä pari kuvaa mökkireissulta:
1281045446_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petu tarkkailee lintuja järven rannalta

Kävimme helteestä huolimatta kiertelemässä järven ympäri menevää polkua. Tälläinen löytö tehtiin eräästä puusta :)
1281045506_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
ehkei näille ole käyttöä näillä helteillä :)

Viiikonloppuna sitten harrastelin taas valokuvausta, kävimme Titon kanssa mutkan Tyrnävällä. Valitettavasti Tito ei päässyt kahta tyttöstä tapaamaan, kun molemmilla oli juoksut. Hajuja haisteltiin sitten senkin edestä. Seuraavassa pari otosta Tyrnävän reissulta.
1281045940_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tälläistä jänistä kuvailin, saatiin me siitä otoksia ihan paikallaankin :)

1281046042_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
ja lisäksi tälläistä ihanaa 11-vuotiasta vanhusta tuli kuvattua

Ja totta kai pitihän kokeilla miltä Tito näyttää maalaismaisemassa, ja se näyttää tältä:
1281046247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tyrnävän reissulla vierähti myöhäiseen iltaan saakka, kiitos kivasta illasta Heini & co ♥

Maanantaina sain aikaiseksi siivoilla vaatekaappeja. Olen kantanut joka kauppareissu kotiin jotain alennusmyyntivaatteita, ja kaappitila alkaa uhkaavasti loppua. Sain perkattua kaapin sisältöä kiitettävästi, osa meni roskiin, osa menee pelastusarmeijalle ja osa päälle pantavaksi :)

Tälle viikkoa olen sitten ehtinyt kuvailla doggeja, ekaa kertaa kuvailin HURMAAVAA 10 kk vanhaa Seppoa ♥ Sanoisin että Seppo näyttää ikäisekseen aikas tasapainoiselle herralle, ajatellen että kyseessä on todella suuri rotu joka kasvaa hitaasti.
1281046822_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Seppo 10 kk poseeraa

Kuvasin samalla tietty vanhaa tuttavuutta Elmoakin. Tässä vaihteeksi Elmon pääposeeraus.
1281046933_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
FI CH NORD W-09 & W-08 & JV-08 Anxious Fift Element

Monta projektia on meneillään tämän loman aikana. Terassiprojekti on valmis, mutta uima-altaan tilalle tuleva varastoprojekti on vielä kesken. Taas haettiin 200 euron kuorma puuta, ja vielä pitää lattiaa varten hakea lisää lautaa :( kallista tää rakentaminen on.
Lisäksi meneillään on mun auton sisustamisprojekti, eilen kävin ostamassa autoon uudet upeat sisustuskankaat, samalla reissulla kun eräs kävi ostamassa uuden moottoripyörän itselleeen. Myyjä toi pyörän näytille Kalajoelle, josta minä ja shoppailukaverini kera Titon jatkettiiin matkaa Ylivieskaan. Kankaat ostettiin ensin, kun tiedossa oli mitä etsittiin. Reipas 10 metriä suppareihin yms. tarkoitettua kangasta lähti matkaan, värisävynä tummanharmaa.
Sitten jäikin vain tunti aikaa shoppailla Kärkkäisellä. Se meni ihan liian nopeasti :( Tuntui että ehdimme vain pyörähtää siellä, kun tunti oli jo mennyt. Matkaan tarttui kuitenkin uudet housut, kajali ja Petulle uusi vesilelu. Kärkkäiseltä ajoimme suoraan grillille syömään (shoppailukaveri lähti matkaan suoraan töistä, joten ei ollut syönyt kuin lounaan) ostimme Macusasta tavalliset hampurilaiset, ja voin sanoa etten ihan hetkeen ole missään nähnyt NIIN VALTAVIA hampurilaisia. Ihan hillittömät! Tito sai syödä puoli hampurilaista, ja toisen hampparin jämät säästettiin Petulle. Titoa kun syötin, viereisestä autosta nainen tuli kyselemään että minkä rotuinen koira on kun on niin valtavan iso :) sanoi että kun on noin komea on varmaan näyttelykoira. Meikä sitten rinta rottingilla totesi että niin on :) :):)

Tullessa ajoimme rallitietä kotiin, ja pysähdyimme matkan varrelle lenkittämään Titoa. Aivan upeaa maalaismaisemaa ja peltoa silmänkantamattomiin, kävimme rauhassa pitkän lenkin peltojen välissä, ja ihailimme maalaismaisemaa ja ennen kaikkea HILJAISUUTTA.
1281048359_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
huonolaatuinen kännyotos maalaismaisemasta

Tänään sitten suuntasimme heti aamusta Oulua kohti. Tarkoituksena hankkia loput sisustustarvikkeet autoa varten. Piti ostaa bitumilevyä äänieristystä varten mutta eiköhän se ollut loppunut, saimme vain kaksi levyä mukaamme. Myöskin kankaan liimaukseen tarkoitukseen tarkoitettu sprayliima oli lopussa. Eli tarkoituksena on tehdä auton takaosaan kunnon ääni / ja routaeristeet, sekä sisustaa se kankailla. Siitä on tulossa aikas hieno :) SUURI KIITOS kaikista asiantuntevista neuvoista menee Hannalle ja Jannelle !
Onneksi porukat tulee huomenna Kuusamosta, passitan ne hakemaan em. tuotteet, joita oli tänään tulossa lisää. Mun shoppailupäivä tänään oli aikas ankea, kävimme mm. motonetissä, biltemassa ja useissa moottoripyörävarusteita myyvissä liikkeissä. Se kauan etsitty ajotakki onneksi löytyi, voin huokaista helpotuksesta, noissa liikkeissä ei enää tarvii lampata :)
Tullessa söimme kiinalaisessa Zeppeliinissä, ja sain houkuteltua pikakierroksen myös zeppeliinin sisällä :) Pikaisen kierroksen aikana ehdin shopata yhden pukukorun kultajousesta, siinä ne mun shoppailut olikin.

Viime viikonloppuna Titon siskon tyttö Tiku edusti Tallinnassa, huikeita saavutuksia taas, pikku neiti sai viimeisen tarvittan junnusertin, ja tittelirivistö on nyt reilun vuoden iässä seuraava: Lithuanian Junior Winner 2010, Estonian Junior Winner 2010, Junior World Winner 2010 & BALT & EE & LT & LV JUNIOR CHAMPION Bullberry Frideswide.
Myöskin Titon ihanainen velipoika Kassu edustaa viikonloppuna Kuopion näyttelyssä. Zemppiä ja peukutuksia rakkaalle Kassulle kehään!

Huomenna alkaakin ARKI, koulu alkaa taas tälle syksylle. Tiedossa mainos - ja tuotekuvausta studiossa, vaativan mutta ammattitaitoisen opettajan Tiina Puputin vetämänä. Niin raskas, mutta niin antoisa viikonloppu tiedossa :)