Koirakerhon kokous pidettiin eilen, kokouksessa käytiin läpi toimintakertomukset ja toimintasuunnitelmat yms. sekä valittiin erovuoroisten tilalle uudet jäsenet hallitukseen. Lopuksi palkittiin perinteisesti vuoden aikana menestyneet koirat. Aku sai pytyn S MVA & TK1 titteleistään, sekä Petu pytyn FIN MVA arvostaan. YLLÄTYS oli suuri, kun meidän Aksa oli vuoden tokokoira kisassa 2. !!!! Voittaja oli Konna, joka painii IHAN ERI sarjassa meidän Aksuun verrattuna :)
Kolmanneksi tuli kultainennoutaja Maija ja niin tiukille kisa meni Akun kanssa, että verrattiin yksittäisen kisan pistemääriä.
Vuoden näyttelykoirakisassa Aksa oli sijalla 8. ja Petu sijalla 15. Niilo voitti vuoden näyttelykoirakisan (urokset), ja Erki oli sijalla 3. Erkillä on mm. BIS1 sijoitus, joten kovia koiria kärjessä oli, sinne ei ihan pelkillä ROP sijoilla pääse :) Onnea Kaisa ja Niilo & Taina ja Erki!

Vuoden harrastuskoira kisassa Aksa sijalla 16. ja Petu sijalla 20. Kuitenkin aika paljon viime vuonna harrasteltiin Aksan kanssa, tuossa sen huomaa että kaukana ollaan noista "aktiiveista".
Aiemmin Jossu on lähtenyt kotiin kokouksesta ison pyttykasan kera, palkintoja on tullut enimmäkseen vuoden näyttelykoira kisan sijoituksista, mutta nyt Jossu olikin siirtynyt keräämään harrastepyttyjä :) Ja jättänyt näyttelytouhut vähemmälle. Eli Misiu oli vuoden harrastekoira 1. !!! Annen Eero sijalla 2. ONNEA !  Lisäksi Jossun koirat ottivat sijat 5. ja 10.
Vuoden Agilitykoirakisassa Jossu nappasi 2. ja 3. sijat odotetusti. Hävisi vain omalle valmennettavalleen Jennalle :)

Illalla yritin ottaa kuvia pojista pyttyjen kera, mutta sekä Petu että Aku olivat sitä mieltä että EVVK!

1300524.jpg
Akun asettelin makaamaan kera pyttyjen, se kellahti kyljelleen
ja alkoi kuorsata

1300541.jpg
Petu mietiskeli että tänkö kanssa tässä nyt pitäis muka
poseerata...

1300544.jpg
kun pyysin sen makuulle, se ilmoitti että mua oksettaa tää
kuvaaminen taas...

1300542.jpg
siinä teille ... EVVK !

Ei Titokaan ihan ilman palkintoa jäänyt, Kati oli tehnyt meille
ihanan lelun, joka oli Titolle mieleinen. KIITOS KATI !
1300547.jpg